Yeşilçam Şarkıları... |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşilçam Şarkıları...Bir Garip Yolcu Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolumu kaybetmiş perişanım ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya herşey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş Bir gün gibi sanki geçti seneler Ümidim kayboldu perişanım ben Alın yazımmış hayat yolunda Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya herşey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş Aşkın Kanunu Aşkın kanununu yazsam yeniden Kimi ümitleri yel alır gider Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el olur gider Dünyanın bir yazı bir kışı vardır Her yolun bir başı bir sonu vardır Her aşkın sonunda gözyaşı vardır Akar damla damla sel olur gider Boş yere bekleme geçen günleri Böyledir ne yazık ezelden beri Kimi benim gibi sever gönülden Kimi senin gibi el olur gider Kimi senin gibi el olur gider Hayat Mı Bu Birgün olsun gülmedi talih benim yüzüme Sevdiğimden ayrıldım dünya zindan gözüme Kimse çare bulamaz gözlerimin yaşına Bu çektiğim çileler düşmanların başına Yaşamak mı, hayat mı bu Allahım hiç şansım yok mu Yaşamak mı, hayat mı bu Benim aşkta şansım yok mu Öyle dertliyim ki ben Kimse birgün çekemez Yaşamakmış ölmekmiş Benim için fark etmez Birgün olsun gülmedi talih benim yüzüme Sevdiğimden ayrıldım dünya zindan gözüme Yaşamak mı, hayat mı bu Allahım hiç şansım yok mu Yaşamak mı, hayat mı bu Benim aşkta şansım yok mu |
|