Kutsi - Yeni Albüm |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kutsi - Yeni AlbümKutSi-HeLaL eTmiyoRum Hani HaYaTInIn usTune KurMu$Tun UnuttUn mu Kac ZamaN Pe$inDen Ko$mu$tUm YaLan NeDir BiLmeyen DuDakLarIn $imdi GerCegi SoyLemekTen KorKuyoR sanKi Kim DerDi ki YureGin BenDen koPupTa ba$kasIna GiDeCek Dur DiyeCek GucuM oLsa biLe neFreTim Buna Kar$I geLeCek Ya$amImIn Geri KaLanInDa YeriN oLmadIgInI Du$unuYorum o haLde bu Kotu GiDi$ata benDe Dur DiyoRum iCin KanaR mI CanIn YanaR mI bunuDa biLmiYorum BiraZcIk haKkIm vaRsa HeLaL etmiYorum |
Kutsi - Yeni Albüm |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kutsi - Yeni AlbümKutsi - Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim aynadaki yüzünün karşılığı benim gördün mü sevgilim buna sevda diyorlar uğrunda can veriyorlar bu aralar bişeyler oluyor dünyamda bikaç bişeyi kafama takmışım hiç sorma üstümün başımın kusuruna bakma sensizliğe henüz alışamadım ne olur benim için huzuruna bozma ne dir bu severim diye hiç yorulma gözlerin kalbindekini anlatıyor sensizliğe henüz alışamadım eve dönünce beni düşünme senden son isteğim var tanıştığımız günü unut Kutsi - Asik olmaya yemin ediyorum Sabahın Ta beşi olmuş gözümde uyku yok Dert tasa keder vurmuş kendimden geçmişim Gün ağırmayı bekler bekleyenim yok İçimde kin kalbimde nefret yanlızlık acı Yaşandı hataydı geriye ne kaldı Mutluluk benim için mazide kaldı DertSenden sonra bana kalan En büyük mirasın yalan Tövbemi geri almaya bir daha aşık olmaya yemin ediyorum Kutsi - B Plani kendime geldim geleli bu evde duramıyorum duramıyorum her hali bende saklı kimseye diyemiyorum diyemiyorum bazen hatırlayıp geceleri gündüzü bağlıyorum nekadar hatalıymışım yeni anlıyorum acaba herşeyi göze alıtra arasammı ya geri çevirirse yıkılmazmıyım korkunun ecele faydası yok böyle de yaşayamam böyle de yaşayamam ki heralde sesimi duyunca kapatır telefonu yüzüme b planı yaparım o zaman bende kendime biyer de bulurum o aşkı gönlüm yeterki sen üzülme kutsi - konusmayacagim Artık bir daha seni ne arar ne sorarım Sana verdiğim şansı, iyi kullanamadın Kendi düşen ağlamaz Etme bulma dünyası Son sözüm sonrası yok Şimdi hesap sırası Kim demiş ki ben sevmedim diye özlemem diye off Sonrası çok daha ağır hasar yıkılması anılarda İlk ve son ayrılan ben olmayacağım Ölene kadar da yasta tutamam Her geçen günün bedelini ödedim Yukarda ALLAH var konuşmayacağım Kutsi - Aglama kalbim zaman zaman icimde korkular biri sana dur desin ne olur kalbin yorgun, icin suskun, gözlerin nemli gittin, uzaklara gittin beni bu sevdanin ortasinda yagmurlarin altinda terk ettin kalbin yorgun, icin suskun, gözlerin nemli sevdim; seni cok sevdim sevdim; seni cok sevdim unutmaya calismak ne kötü bir kadermis yalnizliga alismak kalbi mühürlemektir oooof olmuyor aglama kalbim büyüdün artik hic kendini yorma zorlama kalbim daha cok görücen sen bu hayatta aglama kalbim büyüdün artik hic kendini yorma zorlama kalbim daha cok cekicen su yalan dünyada Kutsi - Mutlumusun Güzelim Küserim küserim küserim Deli gibi sevdiğim aşkım nerde Severim severim severim Anlayanlar bundan sonra böyle Anlasana be arkadaş hatıralar bir acı kal demeyle başlar Anlamadıysan arkadaş anlatırlar Herşeyin bir bedeli var Acı nedir bilir misin ölümüne gelirmisin Bir daha şans verdim farzet Beni dinle biraz sabret Saçlarıma aklar düştü yüzümdeki bu çizgiler Senin eserin mutlumusun güzelim Kutsi - Ask Celladi Hayatın çeyrek asırda veremeyeceği zararı sen bana bir yılda verdin Aslında affedilmezsin ya sevmek budur işte canına kast etsede affedersin Aşk celladı ağlar mı hiç Göz yaşların bile yalancı Yürekten sevmedin ki beni hiç Aşkım deyişin bile alaycı Hayatın çeyrek asırda veremeyeceği zararı sen bana bir yılda verdin Aslında affedilmezsin ya sevmek budur işte canına kast etsede affedersin Beni mutlu edemedin amma Sen çok mutlu ol istiyorum Ne denirki başka gidene Sana saadetler Kutsi - Helal Etmiyorum hani hayatının üstüne kurmuştun unuttun mu kaç zaman peşinden koşmuştum yalan nedir bilmeyen dudakların şimdi gerçeği söylemekten korkuyor sanki kim derdiki yüreğin benden kopupta başkasına gidecek dur diyecek gücüm olsa bile nefretim buna karşı gelecek yaşantımın geri kakalanında yerin olmadığını düşünüyorum o halde bu kötü gidişata bende dur diyorum için kanarmı canın yanarmı bunuda bilmiyorum birazcık hakkım varsa helal etmiyorum Kutsi - Veda Filmi Veda filmi oynayacak bu gece Hani o sonu bizimkine benzeyen Bir kez daha öleceğimiz derken kanayacak yaralarım iyileşmeden Aylar olduKabul edemiyorum Kalbimi çıkaracağım atamıyorum Bir gün döneceksen gittiğin gibi Ne olur o gün bugün olsun Bekliyorum Son bi kadeh daha içelim Son kez sarılıp dans edelim Bu gecenin sabahında söyle o son sözünü Son kez ellerini tutmalıyım Gözlerinin içine bakmalıyım Bu kadar mağdur olma söyle unuttun mu dünü |
|