Özgüç Güler - Hayat Meyhanesi |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özgüç Güler - Hayat MeyhanesiBenim soframda sevgi ekmeksaygı bir bardak su Su olmadan ekmek boğazdan hiç geçmiyor doğrusu İçimde sensiz izlediğim o filmin korkusu Sen hiç bilir misin ölmekle yaşamak arası duyguyu? İnsan bir haber verir olur mu öyle çekip gitmek? O insan dediğin et yığını var ya bilmiyor kıymet Benim hayatım ucuz şarap şişelerinden ibaret Açarken içime kaçtı hayatın mantarı maalesef Çocukken pilot olmak isterdim yahutta doktor Fakat duman çekmeden pilot olmak hayatta çok zor Annem hep sorardı oğlum bu giysiler neden bol? Onların dünyası tozpembebenim gözaltlarım mor Kadın değil erkeğin or*spusundan kork Hayat denen meyhanede dost diye kimse yok Sorarsalar bigün beni de ki uzağa gitti çok Senin ruhun parayla benimkiyse rap müzikle tok Boğulmak değil korkuminan nefes alamamak Rüyayı gerçek etmenin kolayı uyanmak Birşeyi çok isteyipte hiçbir zaman alamamak Hayat çocukken oynadığım kırık bir oyuncak Üşüyorum çok annehiç huzur yok içimde Sen derdin insanoğlu çiğ süt emmiş sakın güvenme Sen gibi değilmiş herkes şu dünyada nedense Ben hayallerimi yorgan diye örtüyorum üstüme Korkma kolay boğulmamyüzmeyi bilmesem de Ne çok köpek balığı gördüm hayat denen o denizde Onların şeref denen limanında yokmuş iskele Kaç halat daha gerekli kalmak için suyun üstünde? Bir yaprak gibi dökülmüştün sen en güneşli mevsimde Sen gittin ve şu an karasal iklimler var içimde Yazlar sıcak ve kurakkışlar soğuktu kalbimde Ben artık hiçbir çiçeği sulamıyorum senin bahçende Mutluluk;iki bacak arasındaki dünya O dünyada kral sanıyorlar içine girip çıkınca Benim aşkım kalemlerim ve önümde duran boş sayfa Onlarla sevi*irken hiç ihtiyaç duymam kondoma Boğulmak değil korkuminan nefes alamamak Rüyayı gerçek etmenin kolayı uyanmak Birşeyi çok isteyipte hiçbir zaman alamamak Hayat çocukken oynadığım kırık bir oyuncak |
|