Dj Ateş - Sevenler Gece Ölür |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Ateş - Sevenler Gece ÖlürBir tek sen varsin su kalbimde Gorulmez yaziyla yazdim yuregime Hastayim senin ben bakisina gulusune Ne yapayim guzelim vurulmusum birkere Anlasana artik tapiyorum sana Icinden gecenler viz gelir bana Seviyorum asigim vurgunum bakisina Kac kere soyliyecem ben bunu sana Tam tanisacagiz gulecegiz derken Ayrilik biletini cikardin birden Yasin daha cok genc Giyemezsin sen kefen Beni terk edemezsin bukadar erken Eger sen olursen bende olecegim Beyaz kefen giyersen inan bende giyecegim Sen beni birakip mezara girersen Seninle birlikte bende gelecegim Alirim silahi dayarim kafama Inanki dusunmem son veririm hayatima Birakamazsin beni gidemezsin asla Yeminimiz vardi bunu hatirlasana Senin icin yasadim simdiye dek dunyada Yerin dibine batsin sensiz dunya Unutmami bekleme unutamam seni Birakma lutfen hastaliga kendini Sensiz toprakta yasanir mi saniyorsun Eger boyle saniyorsan yaniliyorsun Seni cok sevdigimi sende biliyorsun Bildigin halde uzmeyi seviyorsun Birakirsan sen beni kotu olacak sonun Karanliga donecek aydinlik yolun Olemezsin sen olemezsin asla Caresizce bagladin iki elim iki kolum Bayragi bayrak yapan ustundeki kandir Beni hayatta tutan icimdeki sevdandir Yaniyorum askinla tapiyorum sana Senin sevdan icimde yilanli sarapti Uzme bu seven kalbi inanki yaziktir Bile bile olmek Allahina isyandir Donecegim diye sen kendini kandir Oyun oynamiyoruz bu yaptigin gunahtir Birakip gidersen yikilacagim Acilar seninle kapilacagim Bu askin yolunda kaybolacagim Kursunlari sikarak canima kiyacagim Bebegim birtanem melegim gultanem Cicegim prensesim nartanem Dayanamiyorum bebegim lutfen Birakipta gitmene inan izin veremem Beni benden aldi o guzel gozlerin Tutulmayi bekliyor bombos ellerim Sahibini istiyor agliyarak kalbim Herzaman ki yerimizde seni beklemekteyim Hayatimin anlami sensin bebegim Dunyada yasamayi sen ogrettin Sensiz hayati ben neylerim Bir tek sen varsin benim icin [siir] Yine sonu gelmeyen bir gece Yine bitmeyen bir sensizlik Yildizlara sor onlar sahit Sevenler gece olur Bunu ceken bilir BEN bilirim ben… |
|