Familia Tokat - Allah İslah Etsin |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Familia Tokat - Allah İslah EtsinFamilia Tokat - Allah Islah Etsin Bana sorun siz onu tanıtayım kendisini O yemyeşil gözleriyle bırakmıstı etkisini Tuttugunda ellerini unuturdum ben herseyi Zaman ile ögrendim sevgisizlik gercegini Öyle bakki gözlerin solsun karsında çiçek Öyle sus ki dillerim kalmasın söze gerek Dermanımda kalmadı kalmadı umutlarım Yasamadan bitmesin bugunum yarınlarım Her günümde hep yanımda Her nefesde hep canımda Sen olacaktın gülüm Yalanmıs demek buda Her sözünde var yalan inandım sana yılan Avus dolu gözyası senden bana tek kalan Acı keder gözyasım gecelerde sırdasım Bunca zaman bosyere sana umut sarmısım Verdigim emeklerimLE haram olsun herseyimde Beddua eder oldu kanattıgın kalbimde Köşe bucak dört yanımda sevenler hep yan yana Bense senin yanında yasadım yana yana Ben attım adım sana sanma öle bekledim Gönül denen o seye yorgunlugu ekledim İşte senin eserin bu gönül yorgunu Çok perişan haldeyim istedigin oldumu Dinledikce hep beni gözlerin hiç doldumu Anladıkca askımı pişmanlıgın oldumu Anladıkca askımı pişmanlıgın oldumu Anladıkca askımı pişmanlıgın oldumu Anladın mı söyle hiç sevgiyi bilirmisin Senin için ölene neler verebilirsin Daha 20 yasımda aldın benden herseyi Bana yalan okuma acıklama birseyi Senin yalanlarına kanarmıyım bidaha Sen ittin askımızı ben affettim bidefa Daha sana şans yok dilenme bosuna Hadi güzelim hadi şimdi baska kapıya Görsem evde resmini sızalamaz inan içim Daha sana karısmam güzelim secim senin Satarmısın kendini yaparmısın kahpelik Beklemiştim sevgini cok bişeymi istedik Deli divane olup alev olsan ne yazar Bitti büyük aşkımız yalvarmak neye yarar Benim sana son sözüm çok iyi bak kendine Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne Yeryüzünde görmedim sen gibi yalan dolan Uyardım amma duymadın insan ol biraz utan Malesef o sende yok o dogustan olmalı Ve egoist ruhuna kalenderlik dogmalı Allah ıslah etsinki nedenidir ki benden uzak ol hep Şöyle bak düşün ki böyle olmamıza ne sebep Belki bekliyorsun sende dayalı döşeli bir yalı Fark ettin mi sen seni olmusun pazar malı Bir baktın aleve attın acımadın ve yaktın oguzunu Bosuna dilini yorma artık aldın tadımı tuzumu Ve yazıklar olsun iste duygu kalmamıski puhh sana İğrençsin deme sakın herkes hak verir bana Canımı yak ve keyif al bak o şans bi kez olur canım Mumunu söndürki pişmanlıktan arama hiç sakın Bulunmaz hint kuması olsan kac yazar defol kızım Elimi sallasam yar ellisi olur gönül sazım Geldi aylardan kasım 11 aydır yalnızım Hangi ay güler gözüm Umrundamı umrundamı ölmüşüm |
|