Ehl-İ Keyf - Palavra |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ehl-İ Keyf - PalavraYine geç uyandım bugün Tüm hayata inat Her şey uyumlu yerinde Bir ben tekliyor gibi Tüm sorularımı devşirdim Adım atıyorum hayata Bunca zaman sonunda sessizliğimi bozmaya Ama kahraman değilsek artık Her gün bize yalan mıydı Tüm planlar bozuldularsa Değişmek zorunda mıydı, yok Belki zor, belki yalan Burda durmak, belki palavra Bu düğümlü yollarda Bir iz bulmak, öyle zorsa Ne bir rüzgarım artık Titrek yaşantınızda Bu mülteci bakışlarım Evden işe koşuşturmaya Tüm dileğim sizden Gömülsün peşimden Yarım kalan işlerim Umutlarım, hallerim Ama kahraman değilsek artık Her gün bize yalan mıydı Tüm planlar bozuldularsa Değişmek zorunda mıydı yok Belki zor, belki yalan Burda durmak, belki palavra Bu düğümlü yollarda Bir iz bulmak, öyle zorsa Belki zor, belki yalan Burda durmak… Tüm sözlerin üstünde Gerçeklerin izleri var Benim umudum da var Tek başına da kalmazlar Şimdi yollardayız Öğreniyoruz hayatı Zorlaya zorlaya… Belki zor, belki yalan Burda durmak, belki palavra Bu düğümlü yollarda Bir iz bulmak, öyle zorsa Belki zor, belki yalan Burda durmak… |
|