Cevap - Dünden Kalan Resimlerin (Ft. Fieber) |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cevap - Dünden Kalan Resimlerin (Ft. Fieber)Son dakikalarımı yaşıyorum ben kimim Bendeki emanetin dünden kalan resimlerin Aynı duygu aynı resim aynı kalbi eskitir Sanki benim hangi günüm taze kaldı hep zifir Ve gözde kimsecikler olmasın benimle gelmeyin Bu sözü sana yazmadım,çekip gidermisin Güzel kadermisin,hep çekip giden kedermi El verirmisin yarıya gelmeden gidermisin Yüreği kapalı insan severmi tahmin et Derdi var ve ağlıyorsa bırakıp terket Farket, herşey sahte bıraktı gitti hepsi hazmet Otur şimdi kendi kendine Yak bi sigara efkar bassın yeni bir derde Dayanamassın atla gitsin salla bence Depresif bir hali yansıtır titrek ellerim Bu gitmek isteyen bedende kalmak istemessin İlaçlarla rahatlamak,hoş tebessüm Duyguların aç kalırsa, kaç şehirden! Son dakikalarımı yaşıyorum ben kimim Bendeki emanetin dünden kalan resimlerin Güllerin külleri kalmaz Bana son birkere bakamassın Ama salla gülleri sorgula Yarına bir bak günleri say efkarlan vede dön geçmişine Mum yak parlasın alev,ellerimden kayan ateş topu Gözleri kamaştırır,kanlı gözlere merhem Sersem gözlerim uykuya yenik hatıraları silik şekilde hayal meyal Hatırlayan bir beyne hükmedemem, kim getirdi beni bu hale ANları geri alabilsem keşke delik deşik bir kalbe Haykırışlarım yankıları eşlik ederse eskiye dönebilirim belki Mektup yaz bana belki alıp okurum , gururuma dokunur büyük ihtimalle Koy teraziye ikimizi birden çek ve dinle Günleri günlere ekleme diyene Tekleme kalbi aksattırır Yağmur yağdı sonbahar artık Eski hisleri yaşattırır |
|