27 Karabela - Telefonu Asana |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
27 Karabela - Telefonu AsanaAskim bana baksana Telefonu acsana Ruya mi goruyorsun Uykudan uyansana Gorur gormez vuruldum Asik oldum ben sana Yeter beni cildirtma Gozlerini acsana Ondadir en guzel gozler Benim askim meleklere benzer Yanakda gamze var gule benzer Birakmaz o beni herkesden cok sever Sen benim askim sen benim cicegim Ac kollarini tek sana geleyim Dur dersen durayim ol dersen oleyim Omrumun sonuna kadar seni seveyim Bir baskasina hayir asla bakmam Bulmusum ben seni hic aldatmam Gulum hayir ben sana yalnis yapmam Guzel gozlerini hic aglatmam Bak soyluyorum seni cok seviyorum Allahimdan tek tek seni diliyorum Bekle beni askim sana kosup geliyorum Benim olacaksin bunu iyi biliyorum Senin icin gelirim denizliyi yakarim Kulagina kirmizi guller takarim O zalim baban vermezse seni Vallaha billaha alirda kacarim Kimseler tutamaz inan ki beni Bu ask kiyamete kadar surmeli Askimiz dilden dile dusmeli Guzel yuzun bir tek bana gulmeli Askim bana baksana Telefonu acsana Ruya mi goruyorsun Uykudan uyansana Gorur gormez vuruldum Asik oldum ben sana Yeter beni cildirtma Gozlerini acsana |
|