Numan Hadi-İnsafsız [S)Evgili(M] |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Numan Hadi-İnsafsız [S)Evgili(M]Sonunda Ayrılık Varmış, Senin Sevdan Bir Yalanmış Yüreğim Bir Hiçe Yanmış, Yıllarım Boşa Harcanmış Sırtımdan Vurdun Sen Beni, Ne Yazık Sevmişim Seni Yanarım Ben Deli Deli, Insafsız Sevgilim Benim Yollara Düşürdün Beni, Senin Aşkın Bir Hevesti Şu Gönlüm Senden Çok Çekti Insafsız Sevgilim Benim Yalanlarınla Kavrulmuş Bir Sevdaydı Yaşandı Ve Bitti Şimdi Hangi Kırılası Kollardasın Şimdi Hangi Yalanda, Hangi Dolandasın Dilerim Allahtan Çektirdiğini Çekesin Yetmedimi Sana Sevdam Be Hey Vicdansız Be Hey Zalimin Evladı Be Hey Insafsız Üç Kuruşluk Yalanlarına Kurban Ettin Be Koca Sevdamı Beş Para Etmez Yüreğine Sürgün Ettin Hayatı Çek Git Artık Ulan, Çek Git Artık Ulan Çıkma Karşıma Bir Daha Gururumu Attım Ayaklar Altına Senimi Atamayacağim Bu Saatten Sonra Namerdim Bir Daha Bakarsam O Çirkef Suratına Git Artık Perişanım Ben, Yeter Çektiğim Elinden Al Bu Canı Çek Bedenden, Öldüm Bittim Ben Derdinden Sırtımdan Vurdun Sen Beni, Ne Yazık Sevmişim Seni Yanarım Ben Deli Deli, Insafsız Sevgilim Benim Yollara Düşürdün Beni, Senin Aşkın Bir Hevesti Şu Gönlüm Senden Çok Çekti Insafsız Sevgilim Benim |
|