Zeynep Sağdaş - Aşk Aranıyor |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeynep Sağdaş - Aşk AranıyorYaramı sardım bekliyorum Yarını şansla yüklüyorum Sözlerime ekliyorum Aşık olmak istiyorum Dünümü sildim hazmettim İyi kızım ben azmettim Eskilerimi terkettim Yepyeni bir aşk istiyorum Bana sahip çıksın korkmadan Beniz izlesin hiç yorulmadan Acele aşk aranıyor Acı çekmiş kalbim atılıyor Hemen aşk aranıyor Acılarım hep devren satılıyor Aşk aranıyor Acılarım hep Hemen aşk aranıyor Acılarım hep devren satılıyo |
11-30-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeynep Sağdaş - Aşk AranıyorÇok hatalar yaptım sana, çok yanlışlar yaşadık İki gözüm terk etmiyor ki bizi hüzün Gidecek bir yerim yok, ağlayacak neden çok Boşver gitsin kalmadı ki söyleyecek sözün Bu defa çok yandı canım, sanki koptu bir yanım Gittiğin günden beri çok fena tatsızım Zaman olmadı yarama ilaç, bir tek sözüne muhtaç Yalnızlığa saplandım ben yine sensizim Ağlar dururum bakıp bakıp resmimize Sen çek başka bir tenle aşkı temize Çoktan bıraktım kalbimi kendi haline Fallara baktım yolların çıktı senden haber mi var Yolların sonu aydınlık mı, hayır mı, şer mi yar |
11-30-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeynep Sağdaş - Aşk AranıyorBir durum var ortada içim gidiyor Çok çekingen elimden birşey gelmiyor Üstüne birazcık gitsem hemen kaçıyor Sonra dönüp kaçamak bir bakış atıyor Şaşkına döndüm ne yapsam bilemiyorum Öyle bir karakutu ki çözemiyorum Ben bu aşkın sonunu hiç göremiyorum Kendimi kaybettim kontrol edemiyorum Belli ki kalbi yaralı Beklemek en zor olanı Kaç gün oldu arayalı sesi çıkmıyor Anladım seviyor oda Aklı fikri hep burada Bende insanım sonuçta zor geliyor Zor geliyor Ellerin olmadım kız başıma Hadi gel uzakta durma yanıbaşıma Kalbim nasıl ağrıyor bir ben bilirim Yaralarımı seninle sarabilirim |
|