Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eyvah, haber, kötü

'Eyvah Eyvah' Kötü Haber!

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

'Eyvah Eyvah 2' yarın vizyona giriyor Senarist - oyuncu Ata Demirer ile bir diğer oyuncu Demet Akbağ, vizyona bir gün kala Her Şey’e konuk oldular

'Eyvah Eyvah 1’in ardından gelen yoğun istek üzerine ikincisi çekildi ve film bugün vizyona giriyor Senarist Ata Demirer ile oyuncu Demet Akbağ, Mirgün Cabas’la 'Her Şey’de filmi, çekimleri, beklentilerini anlattılar
Fatih Terim sürprizinin yaşandığı programda, 'Eyvah Eyvah'çılara kötü bir haber de geldi Hikaye yarın vizyona girecek serinin ikinci filmiyle sona eriyor; yani 3sü yok

NTV

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Tekrarına baktım , daha dikkatlice

Niçin izlenir Eyyvah Eyvah ?

- Müzikleri için , Salih Kalyon için ve doğası için

Öncelikle müzikleri harika , çekilen Geyikli beldesi ki ben orada askerlikte bulunmuştum , enfes Doğasını zaten biliyoruz , çekim için zorlandıklarını sanmıyorum Salih Kalyon gerçekten döktürmüş , izledikçe keyifleniyorsunuz

Film aslında iyi bir kurguya otutturulmuş ama bölümler arası çok açık , adapte olamıyorsunuz Filmin çekildiği alan öylesine güzel ki , hep arka planı izlemek zorunda kalıyorsunuz Doğal olarak film kendini izlettiremiyor Fakat bazı sahneler var ki , nasıl tarif edeyim ki , olağanüstü Özellikle doktoru nirvana yapmak için girdikleri sahne ve düğün sahneleri çok gerçekçi Filmin can alıcı sahnelerinden olmasını beklediğim , tekneye denizaltı müdahalesi çok kısa kesilmiş Esas filmin kopması gereken yerdi ama olmamış

Salih Kalyon müstesna , diğer oyuncuların performansı pek öyle iyi değil Belki belki Tarık Papuçcuoğlu ve Murat Serezli için de izlenebilir

- Fakat gişede iyi bir hasılat elde etti , ayrı mesele Ben daha iyisi yapılabilir diye düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com