Abluka Alarm -Umudumu Yitirdim |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abluka Alarm -Umudumu Yitirdimgelir ve geçermiş umut kervanı,içimden diyor bi ses avutma kendini faili meçhul değil hayattı katilim,çeksin istedim boynumdaki elleri tevkif edilsin idamını beklerim suçluluk delili var çocukluğumda izleri herşeyin biraz yalan biraz yarım biraz yılan sonunda suçsuz olduğun şu dünya yokmu bi doğrun göster bi nebze sanırım ileri gittim bağışla o halde kimsesiz meçhul bir uçurumun sahibiyim yanımda yalnızlık dilimde bi kaç cümle feda ederken ömrüm bugün ve yarını yalvarır durur umut der ki heba etme yüzümde yorgunluğu hayatı anlatan hüznüme dair büyük bi sergi var haydi gel bugün ziyaret et beni içimde ressamın kırık bi kalbi var nakarat (2x) hayat ağır ağır akar denizi arar belki kurur belki kavuşur bilirsin beklemek yok eder bize ölüm gibi bulacağız mı be şansım ne dersin ne de çok hayallerim ama yok sonları gidilemez bulunmadı yolları kaybolur ziyan olur bilirim, yerine koyamam umudumu yitirdim parçalanmış kalpler ortasında siyah nokta,takdim etmek isterimki ismi süveyda asırlardır gönül şahikasında bir benek, taşıyabilmek için onu yürek gerek köhne umut altına girecek acı sancı duygu yoğunluğunu bastırır sohbet ilacı platonikler saklanır zihnin en derin yerinde, sömürmek için gururu bekleyecek seyirde der ustam bana ki evlat sende bir hal var neye üzüldüysen sil at göz lakin çağlar ruh bedenden ayrılmasın daha yıllar var,seni üzen maymunlar bilirim temiz kalpliyim şöyle bir düşün şimdi savaş niye böyle der, böyle derse savaş altında birşey gizler kelimeler çok küçük,manalarsa büyük,bazıları söylenmezse oluşur vücutta yük sebeplerin sonuçları doğurduğu hayatlar,ayak üstü birçoğumuzu sürekli pataklar karışmaz buna yaşam kaygısı olmayan kaypaklar,sen söyle bunu onlara; temiz kalpliyim nakarat (2x) hayat ağır ağır akar denizi arar belki kurur belki kavuşur bilirsin beklemek yok eder bize ölüm gibi bulacağız mı be şansım ne dersin ne de çok hayallerim ama yok sonları gidilemez bulunmadı yolları kaybolur ziyan olur bilirim, yerine koyamam umudumu yitirdim |
|