Özgürb - Aşk Ve Toprak |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özgürb - Aşk Ve ToprakAradığınız numaraya şuan ulaşılamıyor Lütfen daha sonra yeniden deneyin The Person you’ve called can not… Try again later Yataktan kalkınca resmine bakamadım Hatıralar dört yanımdalar yakamadım Önünde duramadım ki renkli gözlerin Perişan bu şehir anne ben nerdeyim Elimde bir umut yar Belki bir gün var Esip geçen her rüzgar yanımda kal Büyük adımlar ama küçük gecekondular Gölgemi isyan mı söyle neye yarar Karardı umutlarım yarınlar bomboş Bir gülücük aklımda ben sarhoş Dönecek olsan hoş inan hep beklerdim Damlalar düştü satıra ama gelmedin Sorular karmaşık al gülüşün odamda Gerçekleri bulamadık hadi yalanla kadavra Bu aşk bak en büyük palavra Kaybolup gittim artık beni sorma Sus yüreğim ölenle ölünmez Acını göm içine Aşk toprağa gömülmez Gömülmez o Saatler hiç geçmedi Huzur beni görmedi Gelmez artık melekler Tanrı bana gülmeli Sarılmayan yaralarım kapanmayı bilmeli Dinmeli bu sancı tükenmeden bitmeli Yapacak birşeyim yok onunla mutlu ol Mürekkep kokan ciğerime hüzünle dol İçime karala adını onlarca kez Beklerim ne bir nefes ne de bir ses Yaşamaya çalışmak yokluğunla olmaz Uzaklara alışmak seni benden almaz Her gece rüyamdasın ama pek net değil Suçlu olan benim ok duyuları deneme edip Başka tenler üstünde geleceği resmedip Bana göre gerçek aşk tek gecelik iş değil Tek kişi yaşanır yarım kalır gerçek Zamanı geldiyse bitmelidir herşey Sus yüreğim ölenle ölünmez Acını göm içine Aşk toprağa gömülmez Gömülmez o |
|