Hergele &Amp; Aytan Dj Veysel - Sen Ellere Oldun Gelın.... |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hergele &Amp; Aytan Dj Veysel - Sen Ellere Oldun Gelın....bu gece benim gecem hadi içelim boş kalmasın kadehim çok dertliyim mezeye gerek yok ben sek severim aç müzigin sesini kendime geleyim meyhaneci hele bi dinle sen beni hani bi kız vardı hatırladın demi resmini koyardım bu masaya abi ona bakıp içerdim o benim tek mezemdi bugün haberini aldım dügünü varmış arkadaşlar dedi gelinlik yakışmış belinede kırmızı kurdele takmış kısacası abi başkasına varmış titredi ellerim haberi alınca gözlerim doldu bu acı çok başka nefeesim kesildi cevap bile veremedim bu bedenii hemen abi buraya getirdim içerek unuturum demi meyhaneci neden bana bakıyon konuş be abi gözyaşın akıyor ben ne dedimki banamı üzüldün boşver be abi bi kahpe için üzülmeye degermi neyse meyhaneci bu şişede bitti başım dönüyor ama sen getir yenisini ben biraz susayım sen tak kaseti aytan sölesin biz içelim abi: gözümden akan yaşla rsenin eserin sen ellere oldun gelin ben se senin tiryakinim gittin günden beri uyku girmez gözüme sebebi neydi güzelim gidişinin ellere hani çok seviyordun şimdi nerdesin nerde bekleyemedin sevgilim gelin oldun ellere işte böyle meyhaneci bu gece böyle bitmezdide ben iyi degilim sanki geç olmadan gideyim evde anam var beni bekler görmesin bu halimi hissetmesin neler çektigimi herkez beni hergele bilirde anam çınar der neden ana neden çınar dersin derim yıkılmassın ogul dayanıklı ve güçlü olasın ayakta kalasın der işte meyhaneci anamın dedigi çınar bu gece seninde gördügün gibi yıkıldı ne dayanacak gücüm kaldı nede ayakta durcak bi halim çok sevdim çok sevdim be meyhaneci bekle dedim beklemedi ellere gelin gitti bana burda 7 şişe içirdi o gelinlik giydi bana da burda kefeni neyse abi yolum uzun ben gider bu kalbim sanmam ki başkasını sever hakkını helal et hakkını helal et meyhaneci gözümden akanyaşlar senin eserin sen ellere oldun gelin ben se senin tiryakinim gittin günden beri uyku girmez gözüme sebebi neydi güzelim gidişinin ellere hani çokseviyordun şimdi nerdesin nerde bekleyemedin sevgilim gelin oldun ellere |
|