Beta - Kim Lan Bu |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beta - Kim Lan BuBen senin bildiğin rapçilerden Değilim ***** beni yenilere benzetenler Geri sayım bu başlat yavaşça telaşlan Seni izlerim terastan 10 milyonluk albümüm bedava Gelir elime ve yine de ben almam Konser vermeden önce bir isim yap Senin bir tek winamp'ta skin var Senin egon var ben de egos Olympos bu top kalitede rekor Bende flow var sende lego Verdiğim sözlere çıkaramam dekont Pipimde olmazsın o garip tipinle İçinde korkaktır çok hafif itince Korkar takmam yine bana küfretsen Beni öldürürsün ama gülmekten Nakarat Lan kim lan bu Bana sökmez benim yerim İstanbul Dur geri bas git bir daha bul Beni üzgünüm oldunuz siz mağlup vaktinde kağıt yoktu ben papirüs Kullanırdım rap için sen manikür Yapmaya başladın ve buldun eküri Eşek gibi yedin ve oldu selülit Bizi dinleyen düşmanlar stres Yapıyorsa onlara kaplarım strech Tuvaletten çıkan adamın iki elinin Nemsiz olması gibi tipin itici Bedenin ayda bir beynin günde bir Yıkanıyor ve sen olamadın dünyevi Minik çocuk beni küçümsemene bakalım Ben sadece Counter'da 3ün1i'ni alırım Kimseyle uğraşmadım zanaatımı yaptım Seni hiç takmadım zamanım vardı Bana diss attığın şarkı hayatının kaydı Ben sana kaydım hayatın kaydı Nakarat Lan kim lan bu Bana sökmez benim yerim İstanbul Dur geri bas git bir daha bul Beni üzgünüm oldunuz siz mağlup |
|