Kadir Mihran Turan - Sende Gittin Yar |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadir Mihran Turan - Sende Gittin YarSende Gittin Yar Gözlerimden Gözlerimden Bende Bittim Yar Özleminden Özleminden Aglıyordum Yar Duymuyordun Duymuyordun Hasretinden Ölüyordum Ölüyordum Bölüm1 : Aklıma Gelen Bu Sacmalıkların Ortasındayım Gelde Çıkar Beni Deli Gibi Esen Bi Rüzgar Olupta Gelde Biyerden Esip Savur Beni Evet Güzeldi Senle Özel Bana Kaç Kere Gectim Sensiz O Yoldan Hala Kutupta Ben Baharda Sen Güneşim Olda Çık Buzun Ardından Düşünüyorum Ama Yol Bulamıyorum Şimdi Bi Söz Geçermi Aklımdan Gel Kurtar Beni Nolursun Sen İçimde Kopan Bu Fırtınalardan Destan Olurdum Geçmişe Dair Öykün Olurdum Bugünüme Şair Tek Şavaşım Var Yar Oda Sensin Her Lafımda Sana Bi Bedel Verdim Nakarat : Sende Gittin Yar Gözlerimden Gözlerimden Bende Bittim Yar Özleminden Özleminden Aglıyordum Yar Duymuyordun Duymuyordun Hasretinden Ölüyordum Ölüyordum Bölüm2 : Mutlu Bi Akşam Gösterseydin Yaşatsaydın Herşeyi Bana Yeniden Özgür Kuş Gibi Tekrar Bana Uç Hep Benim Haksız Hepte Bende Suç Bendemi Koştun Yanlızlıklara İstemesen Bile Kafamda Mermi Bi Anda Baskası Gelipte Yanına Bende Olmayan Kalbi Verirmi Elimi Kolumu Baglayıpta O Beni Ekseninde Dönmenden Bıktım Bile Bile Kapadı Beni Bi Zindana Zaten Birşeye Ermiyo Aklım Uyuyakalmısım Oyle Bi Bankta Üstüm Açık Aklım Çok Karısık Kimi Görsem Seni Hep Bana Soruyo Baksana Biden Çöktü Ayrılık Nakarat : Sende Gittin Yar Gözlerimden Gözlerimden Bende Bittim Yar Özleminden Özleminden Aglıyordum Yar Duymuyordun Duymuyordun Hasretinden Ölüyordum Ölüyordum |
|