Dramelodi Project - Akşamdan |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dramelodi Project - AkşamdanHayatın eline düştün artık haydi toparlan Bu şehre karışacaksın her insan kadar yavan Yalan! Tamam hayat yalan da peki şu gözbebeklerinde akıttığın nedir çocuk bu kez cevap ver! Haydi gel herkes aynı safta aynı sınıflara bölündü döndü durdu aynı telde çaldı dünya Şimdi kafanı geriye yasla gözünü yum biraz rahatla, sağına soluna bak herkes ayn ı hala Dur geceni aleve vermeden bi sigara yakBirini hatırla yıllar önce yalın ayak ku rak bi çölde seraplarla mutlu bir hayat ve sen Şimdi şaraplarla sarhoş ölmek arzusu neden? Bu binalarda intiharla süslenir ve yolcu şu evlerde kan orucu, tan doğumu, gün b atımı hala her şey aynı Yıllar önce öldü martılar, geriye kalanlar, şehirdeki mezarlıklar Ve ben kaybeden evet hayatım haybeden Şu karanlık gökyüzünde bi yıldızdım önceden Söndüğümde güneş doğdu ya, ona da eyvallah Zaten herkes aynı yandı söndü dedim hay Allah İnsanoğlu işte bu, doyumsuzluğu bir tabu Sanki farkı var gibidir oysa olmalıdır çabuk Hüda arar durur içimde saklı bilmezsin Muhterem nedense sen bakıp görmeyi sevmezsin Hayatın çelmelerini farkedebilmek zor Düştüğünde düşündüğümü bilir misin bilmem Karmaşık bir durumdur ki bütün taşlar oturur Yaşlar akmaz artık dersin ki nasıl kurtulurum İşte sen ve ben o yüzden başka sen ve ben yarattık Hayatı cahileyle bütün yarayı kanattık Kanardı gözlerim yanardı yanaklarım derken Geçti film şeridi çok zor bi sanattık Anladım ki tek bi kendimim ben ve kimsenin içinde için için ağlayan bir yürek yo k Sense kendinin içinde geçmişinde kaybolan bütün umutlarınsın, ağlayansın Bilmeliydin ömrü bir mezar hayallerin gömüldüğü Düşün ve düşle şimdi istediklerin ve olmayanlar Gidenlerin içinde kayboluşlarOlmayınca Tanrıya yalvarışlar Sonunu bilmeden girdiğin bu boşluğun içinde can çekişmelerde körpe ruhun Görmedin uzattığımda ellerimi uzaktın duymadın sözlerimi Sen benim içimde varolan bi bensin o yüzden aldattığın yine kendinsin İstediğin kadar uzağa git, gidemezsin çünkü sen benim içimdeki bensin |
|