Barış Sarıdede Şarkı Sözleri. |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Barış Sarıdede Bar Şarkı Sözü Bu gece barlar içinden En masumunu seçtim ben Herkesin ağzında bir türkü Herkes çalıyor ayrı telden Bu gece bedenden uzak Bir ufku düşünmek yasak Düğüm olmuş tüm hayaller Sevgiye aç tüm ses ve esler Bu gece barlar içinden En masumunu seçtim ben Herkesin ağzında bir türkü Herkes çalıyor ayrı telden Bu gece bedenden uzak Bir ufku düşünmek yasak Düğüm olmuş tüm hayaller Sevgiye aç tüm ses ve esler Ne ilacın ne iksir Belki ruhun bitiktir Bir hayal peşinden koşan Belki her gün ek****** Bu gece barlar içinden En masumunu seçtim ben Herkesin ağzında bir türkü Herkes çalıyor ayrı telden Bu gece bedenden uzak Bir ufku düşünmek yasak Düğüm olmuş tüm hayaller Sevgiye aç tüm ses ve esler Bir gözden içeri Bir kalpten dışarı Aslolan bir aşk ise Bu bardan dışarı Bir gözden içeri Bir kalpten dışarı Aslolan bir aşk ise Bu bardan dışarı Barlar içinden En masumunu seçtim ben Herkesin ağzında bir türkü Herkes çalıyor ayrı telden Bedenden uzak Bir ufku düşünmek yasak Düğüm olmuş tüm hayaller Sevgiye aç tüm ses ve esler Ne ilacın ne iksir Belki ruhun bitiktir Bir hayal peşinden koşan Belki her gün eksik Ne ilacın ne iksir Belki ruhun bitiktir Bir hayal peşinden koşan Belki her gün eksik Barlar içinden En masumunu seçtim ben Söz - Müzik: Barış Sarıdede |
11-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Elimde bir yaprak Bir yaprak bütün hayatım Avucumu açtıkça çıtırdıyor anılarım Bir rüzgardı yıllar, yıllar ise göz yaşım Dökülen her damlada tükeniyor umutlarım Sönmüş volkan olsa Çığlıklarım duyulmasa Geri dönmek cezam olsa Kabulüm ben bu acıya Yeniden yaşamaktan Koşmaktan… Nefessiz kalmaktan Korkmuyorum artık yeniden Elimde bir yaprak Bir yaprak bütün hayatım Avucumu açtıkça çıtırdıyor anılarım Bir rüzgardı yıllar, yıllar ise göz yaşım Dökülen her damlada tükeniyor umutlarım Sönmüş volkan olsa Çığlıklarım duyulmasa Geri dönmek cezam olsa Kabulüm ben bu acıya Yeniden yaşamaktan Koşmaktan… Nefessiz kalmaktan Korkmuyorum artık yeniden Yeniden yaşamaktan Koşmaktan… Nefessiz kalmaktan Korkmuyorum artık yeniden yorulmaktan Söz: Barış Sarıdede, Semra Sarıdede Müzik: Barış Sarıdede |
11-29-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Barış Sarıdede Güneş Girer Penceremden Şarkı Sözü Tüm sözlerini eğer buruşturup attıysan Bavulunda bir parça hatıra bıraktıysan Şu an vicdanına yenik karşında dururken Ağlarım gidişine gözyaşı bırakırsan Kuruyan sular benim Tüm nehirler senin Görmüyor musun seninle çok yol kat ettim Tüm bu yalvarmalar seninle bir ömür için Sen yokken rehbersiz bir çocuk gibiydim Sen dönersen güneş girer penceremden Gecelerim kavuşur sabaha Sen dönersen güneş girer penceremden Veda eder kalbim yalnızlığa Gecelerim kavuşur sabaha Hayat başlar bizim için Kuruyan sular benim Tüm nehirler senin Görmüyor musun seninle çok yol kat ettim Tüm bu yalvarmalar seninle bir ömür için Sen yokken rehbersiz bir çocuk gibiydim Sen dönersen güneş girer penceremden Gecelerim kavuşur sabaha Sen dönersen güneş girer penceremden Veda eder kalbim yalnızlığa Sen dönersen güneş girer penceremden Gecelerim kavuşur sabaha Sen dönersen güneş girer penceremden Veda eder kalbim yalnızlığa Gecelerim kavuşur sabaha Hayat başlar bizim için Söz - Müzik: Barış Sarıdede |
11-29-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Barış Sarıdede Hırsız Şarkı Sözü Yüzüne baktım böylesine görmemiştim İçindeki öfkenin suretini Elime aldım yorgun ellerini Anladım yasak olan benim tenimdi Çok mu geç son şans için İstersen… Çalar gibi Yaralarımı al götür giderken hırsız gibi İstersen… Bahar olur Sarılıp tüm gücünle boynuma Aniden ecel gibi Çok mu geç son şans için Yüzüne baktım böylesine görmemiştim İçindeki öfkenin suretini Elime aldım yorgun ellerini Anladım yasak olan benim tenimdi Çok mu geç son şans için İstersen… Çalar gibi Yaralarımı al götür giderken hırsız gibi İstersen… Bahar olur Sarılıp tüm gücünle boynuma aniden İstersen… Çalar gibi Yaralarımı al götür giderken hırsız gibi İstersen… Bahar olur Sarılıp tüm gücünle boynuma Aniden ecel gibi Söz - Müzik: Barış Sarıdede |
11-29-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Barış Sarıdede Kayıp Hayatlar Şarkı Sözü Kayıp hayatlar var bu şehirde Biri sen birisi ben Suskun kalmışsın yine Yalnız kaderinle ben Senden uzak kalıp yakınına Ne kadar hasret kalsam da Her şeyi görmek istiyorum Ama gözlerim yorgun Her şeyi duymak istiyorum Ama dudaklar suskun Alacaklıyım bu hayattan Hayata dair her andan Döneceğim bir gün elbet Sensiz kaldıysam Kayıp hayatlar var bu şehirde Biri sen birisi ben Suskun kalmışsın yine Yalnız kaderinle ben Senden uzak kalıp yakınına Ne kadar hasret kalsam da Her şeyi görmek istiyorum Ama gözlerim yorgun Her şeyi duymak istiyorum Ama dudaklar suskun Alacaklıyım bu hayattan Hayata dair her andan Döneceğim bir gün elbet Sensiz kaldıysam Her şeyi görmek istiyorum Her şeyi görmek istiyorum Her şeyi görmek istiyorum Her şeyi görmek istiyorum Ama gözlerim yorgun Her şeyi duymak istiyorum Ama dudaklar suskun Her şeyi görmek istiyorum Ama gözlerim yorgun Her şeyi duymak istiyorum Ama dudaklar suskun Söz - Müzik: Barış Sarıdede |
11-29-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Barış Sarıdede Tren Şarkı Sözü Sıkıldım, her gün aynı film gibi bu aşktan Yoruldum, tam sonuna gelmişken en baştan Bıraktım bir kenara yaşanmışları Yara aldım her seferinde bu savaştan Trenin içindeyim Hangi vagondaysam bul beni Otur yanıma ikna et beni İnan ki geri dönerim Trenin içindeyim Hangi vagondaysam bul beni Otur yanıma ikna et beni İnan ki geri dönerim… Geri dönerim Sıkıldım, her gün aynı film gibi bu aşktan Yoruldum, tam sonuna gelmişken en baştan Bıraktım bir kenara yaşanmışları Yara aldım her seferinde bu savaştan Trenin içindeyim Hangi vagondaysam bul beni Otur yanıma ikna et beni İnan ki geri dönerim Trenin içindeyim Hangi vagondaysam bul beni Otur yanıma ikna et beni İnan ki geri dönerim… Geri dönerim Trenin içindeyim Hangi vagondaysam bul beni Otur yanıma ikna et beni İnan ki geri dönerim Trenin içindeyim Hangi vagondaysam bul beni Otur yanıma ikna et beni İnan ki geri dönerim… Geri dönerim Söz - Müzik: Barış Sarıdede |
11-29-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Barış Sarıdede Unut Unutabilirsen Şarkı Sözü O estikçe daha sıkı sardım aşkımla usulca Durulunca esir kaldım onunla baş başa Dosdoğru yalnızlık bu düşmanın adı Yanık sarı hatıralarla kaplı Gözlerin şehrime yağarken Lanet okur yüreğim unutmak istersen Bırak aksın hayat elimizden Unut unutabilirsen her şeyi birden O estikçe daha sıkı sardım aşkımla usulca Durulunca esir kaldım onunla baş başa Dosdoğru yalnızlık bu düşmanın adı Yanık sarı hatıralarla kaplı Gözlerin şehrime yağarken Lanet okur yüreğim unutmak istersen Bırak aksın hayat elimizden Unut unutabilirsen her şeyi Gözlerin şehrime yağarken Lanet okur yüreğim unutmak istersen Bırak aksın hayat elimizden Unut unutabilirsen her şeyi birden Her şeyi birden Dosdoğru yalnızlık bu düşmanın adı Yanık sarı hatıralarla kaplı Gözlerin şehrime yağarken Lanet okur yüreğim unutmak istersen Bırak aksın hayat elimizden Unut unutabilirsen her şeyi Gözlerin şehrime yağarken Lanet okur yüreğim unutmak istersen Bırak aksın hayat elimizden Unut unutabilirsen her şeyi birden Söz - Müzik: Barış Sarıdede |
11-29-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Barış Sarıdede Unutulmuş Fotoğraf Şarkı Sözü Odamda unutulmuş bir fotoğraf var Tozlu olduğunun bile farkına varmamış Yıllarca beklemekten sararmış solmuş O kadar yalnız ki çerçevesi bile yokmuş Tek, tek atar yürek Yarını beklemekten yorgun Umuda aşık olmuş bir anı aklımda Geçmiş zamanda Bir masal perisiyken solmuş Bana aşık olmuş Bir kalp var aklımda Odamda unutulmuş bir fotoğraf var Tozlu olduğunun bile farkına varmamış Yıllarca beklemekten sararmış solmuş O kadar yalnız ki çerçevesi bile yokmuş Tek, tek atar yürek Yarını beklemekten yorgun Umuda aşık olmuş bir anı aklımda Tek, tek atar yürek Yarını beklemekten yorgun Umuda aşık olmuş bir anı aklımda Geçmiş zamanda Bir masal perisiyken solmuş Bana aşık olmuş Bir kalp var aklımda Söz - Müzik: Barış Sarıdede |
11-29-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barış Sarıdede Şarkı Sözleri.Barış Sarıdede Yok Şarkı Sözü Yok, bana yalan söylemene gerek yok Yok, anladım bende sen sende ben yok Bilirim ne kadar masum olduğunu Söyledim ne kadar umarsız olduğunu Yok, anladım bende sen sende ben yok Viran viran gezip durdum gözümde bir damla yaşla Nefes almak bir acıya bin keder bir aşkla Offff acımı dindirecek ilaç yok Kâh içtim kâh ise dostumla dertleştim Kadehin sesini sesine benzettim Yok, anladım bende sen sende ben yok Yoksun artık buralarda sordum, sordum gören yok Yüce dağın ta başından seslendim duyan yok Offff acımı dindirece ilaç yok Kâh içtim kâh ise dostumla dertleştim Kadehin sesini sesine benzettim Yok, anladım bende sen sende ben yok Söz - Müzik: Barış Sarıdede |
|