Sahan - Yanarim |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sahan - YanarimDamla damla akan güllerimin üstüne Göz yasin hançer olur saplanir yüregime Isyan eder dururum çaresizligime Yanarim sana yanarim dertlerine Yanarim sana yanarim Gidisin vurur beni kanarim Uzak olma ne olursun acitir yaralari Can yitik can garip yoklugunda solarim Yildizlarla sana yüregimi yolladim Hasreti gömdüm içime Senin için agladim Aradim çaresini aradim bulamadim Nerdesin ciger parem gözlerine susadim Aradim çaresini aradim bulamadim Nerdesin yürek yarem gözlerine susadim Yanarim sana yanarim Gidisin vurur beni kanarim Uzak olma ne olursun acitir yaralarim Can yitik can garip yoklugunda solarim Yoksullugun çiçekleri açmis bahçemizde Evimizin isiklari sönük Karanlikta kalmisiz ve gözlerimiz hep ardimizda Yalin ayak çocuklugumuzda kalmis bütün umutlarimiz Kanatlari kirik birer serçeyiz seninle ayni dali paylasan Dalimiz çürük agliyoruz agaci yesertmiyor göz yaslarimiz Bir gün bir gün iyilesirse kanatlarin Birakip gitme beni bu çürük dalda Kanatlarim kirik ardindan nasil gelirim Ben senin göz kapaklarinin ardinda tutsak kalmisim Sakin sakin ha açma kurtulursam ölürüm kurtulursam ölürüm Yanarim sana yanarim gidisin vurur beni kanarim Uzak olma ne olursun acitir yaralarim Can yitik can garip yoklugunda solarim SeNi SeViYoRuM |
|