ßeta -- Beni Yalnız Bırak ~ |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
ßeta -- Beni Yalnız Bırak ~Bugün gökten yıldızlar kaydı Şimdi daha fazla benim hırsım var artık Seni benden o hırsızlar aldı Yanlışlarım oldu ben kızdığın kadardım Keşke sana ayırsaydım her günümü Senin beni büyüttüğün kadar ben büyüdüm Keşke öyle görmeseydim seni Senelerce benim dedem ölmemeli dedim Nasıl gelir zaman Nasıl döner geri Nasıl gidersin ki sen Nasıl böyle beni Bırakırsın dede söyle Nasıl çözeriz ki Nasıl bilebilirdim Yarın göremeyeceğimi Bir çözüm olsa bunun için de Her şeyimi verirdim bu durum için be Hiç bir şey yapamadım susup gidince sen Rahat uyu dede huzur içinde Beni yalnız bırak diyebilecek kimsem yok şu anda Beni yalnız bıraktın ama gelicem yakında boşluğa x2 Bugün cenazede sevenlerin vardı Tabutun yanında Neden dedim tanrım Neden benden aldın onu neden böyle yaptın Bedenine dokunamam ve sen sözde artık Yokmuşsun Hayır dede sen bizimle varsın Çıkıp evden ben size geldiğimde artık Babaannemle konuşup yine seni yaşatırım Uğramadım dede sana bendim vefasız Döktük etrafta heryere yaşımızı Anlattı herkes senle bi anısını Şimdi olmalıyım Senin kadar dürüst Senin kadar içten ve Senin kadar gücüm Olmalı Gözün arkada kalmasın kaptan Zordayım ama geri geliyorum Senin mekanın Cennet biliyorum Ordasın dede SENİ SEVİYORUM Beni yalnız bırak diyebilecek kimsem yok şu anda Beni yalnız bıraktın ama gelicem yakında boşluğa |
|