Burak Kara - Ruh Hastası |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kara - Ruh Hastasıİçimde 10 şiddetinde deprem kimse kalmadı Hayatı zindan eder bilinçaltı soyut bi yaşantı Kimse olmasın tek başıma mutluyum ve Sonumu düşünmek istemiyorum galiba ruh hastası Psikolojik sorunlarla uğraşırken başım çatlar Amaçsız hayatım var her an duygu patlar Bak gözlerime biraz kanlı belli damarlar ve Doğru yanlış yalan saçma benzer seçimlerim var Yani mutluluk bana uzaktı 5 yıldır Çocukluk, hayatın en hareketli yılları Mechalim kalmadı yıllar geçti üstünden ve Artık anlıyorum o yılların geri dönüşü olmadı Büyüdüğümü hissediyorum düşüncelerim farklı artık Yanımda kimse yok ve istemiyorum bitsin artık Hayat roman olsa benim türüm drama Sokakta gördüğünüz Burak Kara ilaçlarla ayakta Nakarat Bu benim hayatım, herkesten farklıyım Hepinizin hayatından kat kat daha yaşlıyım Yıllardır yüzümde ağrıyan bi çift gözle Ruh hastası bir adamın günlüğünden sevgilerle Cevaplar olmasaydı anlıycağınız bende yoktum Kağıda yazıdığım her satırda boğuldum Tak bi sorun şu Beynimde döner dalga Ertesi gün ilk yanlışım sokaklarda uyudum Bulunduğum yere yakında iki insan var Beni dinliyolar bi türlü anlatamadım Yaşadığım sorunları herkese çocukça geldi Anladığını sananlarla genelde kavgalıyım Yine bir bahar günü beynimde şimşekler var Yine bir akşam üstü psikolojik sorunlarım var Anlayanlar anlar bulunduğum ruh halini Kafamda oluşmuş bikaç tane korku filmi Aynen öyle hayatım yok olan insanlar Ruh hastası demiştim yok olur insanlar İçimde neşeli bir çocuk vardı şimdi öldü Dilediğiniz baş sağlığıyla toprağa gömüldü |
|