Gidiyorum Söz Beste Bana Ayit.. |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum Söz Beste Bana Ayit..Seni Seviyorumdu YaLnız iKi keLime Ama anLamı Çok Büyük Benim Yüreğimde SeviyorSan Terketme DuyguLarı kirLetme Hiçmi Utanma sıkıLma Yok DefTerinde BiLiyorum MeLek YüzLü Şeytan BiLiyorum KahbeLikte Son NokTa BiLiyorum aLay Konusu oLdum Size BiLiyorum Küçük Düştüm Gözünde Mezarımı BekLedim FırTına Koptu Bende Senden AnıLarı siLip Süpürdü Hemde Ne BuLuyorum haLa anLmki Sende Yanmayı DiLemiştim Cehennemin Dibinde Hatıran Var Kan doLu Avucumda Hatıran Var aynaLara Bakınca Hatıran Var Kokun Bağrımda Hatıran Var GönüL Dudağımda Seni Gördüğüm anDa büyüLendim adeTa KaLbimi HisseTTim dünyam Durdu Bir anDa HatırLadınmı GüzeLim Her anımız akLımda Bir Gün RastLarsın Artık Mezarımın Başında unuTamam SahiL Kenarında unuTamam Lüna ParkLarda unuTamam o iLk Dansımı unuTamam Dudağın Dudağımda MutLu oLmakdı yaLnızca diLeğim MutLu oL DiyoSunya Sensiz neyLeğim TeLaFisi oLmayan HasTaLığın iÇindeyim Şu kaLbi Söküp aTsam iNan unuTabiLirim iStiyorum KaLbim DurSun iStiyorum akLım unuTsun iStiyorum Dök Bana iÇini iStiyorum Vurumusun Kendini Sevme YanarSın Bakma aRtık Geriye öLüncede yaLnızsın Kim geLirki SeninLe aLLhım Sen GünahLarımızı aF eyLe kuLa kuLLuk eTTik Biraz GecmişimizLe Gidiyorum aRdıma Bakmadan Gidiyorum YaLnız Bir Başıma Gidiyorum Sonsuz KaranLığa Gidiyorum ayiT oLduğum Yere RaptiLe |
|