Beta - 10 Kontör |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beta - 10 KontörRapin kalite kontrolüne beta bi demekmidir senden aldığım statik diil anca olumsuz elektrik Çelik yelek giymen gerek delik deşik olabilirsin Ben istifa ettikten sonra istersen kovabilirsin Yolda gördüğüm taş birine aşık olurum çok bakınca rahatsız olunurbiliyorum ki evde sıçar artı osurur (FRRT)Tam konuşcam dostlar tutup hep beni oturtur yerime her zaman bi kızdan umut beklerim hesap geldi sen öde cüzdanımı evde sırt çantama atmıştım Sözlerin Pisuarda gördüğüm kıllar kadar mantıksız yeni bi canlı görmüşçesine rapçiler bakıo Senden mesaj beklerken genellikle Gencturkcell atıo Yüzüme karşı sevenim çok zirzop daha dur birinci çinko bir top olursun pinpon gibi sen bingo fiskemi atarım tilt ol alfred hitchcock , korkutursa olursun idiotsevmem digimon küçükken ayırt edemezdim hangisi gerçek hangisi Silikon 10 dk da Bu şarkıyı 10 kişiye yollarsan 10 kontör gelir sana konsantre olsan Sen İstanbul derken Beta konstantine yollar Rapin altın çağını yaşatan sorsan yine onlar 10 dk da Bu şarkıyı 10 kişiye yollarsan 10 kontör gelir sana konsantre olsan Sen İstanbul derken Beta konstantine yollar 10 Numara yapanlar sorsan yine onlar Böhöhhöhöy diyen herkese recep abi deyin taksi açtı sabah sabah bana gece tarifesi Ne duruosun olm bakma bön bön evi tarif edin bu garip gürüp abuk subuk bakışların beni katil ediyi üzgünüm ve ne yazıkki portalında hıyarsın (DIDIN)Bir Usb gibi ortamımdan çıkarsın Cezmi biraz sessiz bugün kesti bileti geçtim vede Koltuğumda otururken beni rapçi diyemi ezdin Aptal herif seni görünce darvine daha fazla inanıyorum ufak beynin duşakabinde blendaxla yıkanıyodur (he)Beleş netten albümü korsanlara kopyala Shakespeare nickine ileti yazmış olmak yada olmamak Sende bi kulak yoktur bence beni germe suslan (giit) gelde bi uğra istersen ama serseri kurban (hissiz) Bende ki muşta dilime takılı beni kızdırmasan (ii) Edersin ancak mundar deme bana burdan Fuck ama burdan (piiis) 10 dk da Bu şarkıyı 10 kişiye yollarsan 10 kontör gelir sana konsantre olsan Sen İstanbul derken Beta konstantine yollar Rapin altın çağını yaşatan sorsan yine onlar 10 dk da Bu şarkıyı 10 kişiye yollarsan 10 kontör gelir sana konsantre olsan Sen İstanbul derken Beta konstantine yollar 10 Numara yapanlar sorsan yine onlar |
|