Şanışer - İstanbulda 3 Ay |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şanışer - İstanbulda 3 AyÜstüme giyindim yıldızlarımı dönüp Kapattım 2 senem hayaldi bugünse bir dönüm Neden her taraf karanlık görünmüyor önüm Sana hayatımı vermiştim ben ekmeğimi bölüp Yalan de için elverirse yalan de şimdi Sarp işte sevdiğini paylaşmakta cimri Hangi cümle anlatırdı içimdeki seni Benim her yerimde bir anın var al onları geri Şimdi yalnızım sokakta elimde bir bavul İçimde bu acı varken hadi kolaysa gel avut Seninle kötü şeyler bile çok güzeldi gülüm üzer Küçük bakkal köyde eski yabancı bir konut Ya da sabahladığım o karanlık koridor Pek paramız olmazdı yaşardık monoton Ama sen severdin beni yalnızca beni Şimdi benim değilsin yarını planlarken rahat ol Nakarat (2x) Farz et sen yalnızdın Yoktu zaten o ya da bir başkası Halimden anlaşılır Tüm dünyanın yükünü omzumda taşıdığım ! Biliyorum sen de üzgünsün benim gibi Biliyorum aslında ben değilim senin tipin Hayalimizde var olan Antalyadaki evi Başka yabancı bir çifte sattılar demin Daha önce de demiştim kısmet kader Senin tek derdinde boyuma Muğla akın eder Bir sen vardın bir de rap artık sen yoksun Ben rapi hep yapıcam almasam da Nobel Bir gün belki görürsün beni mağaza raflarında Sen kokan bir albüm olurum bazı laflarımda Anlarsın ki unutmamışım ben seni hala Birazdan dertleşirim kendim ve iki birayla Free beatleri karıştırdımyazdım ilk beate Kindar değilim hep farketmez dilerim sana iyilikte Ne olursa olsun işte hayat bu iyi gitmez Keşke böyle olmasaydı nolurdu iyi bitse Nakarat (2x) Farz et sen yalnızdın Yoktu zaten o ya da bir başkası Halimden anlaşılır Tüm dünyanın yükünü omzumda taşıdığım ! |
|