İndigo - Canım Benim |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İndigo - Canım BenimAşk; tamam bizim ortak ilgi alanımız sonraları çok hatırlanmaz ilki kadarı vardır herkesin geçmişinde bi hikayesi bitmesine rağmen hiç bitmeyen şikayeti eminim başlangıcı güzeldi şarjı bitse cebin mesaj atamıcan bu seni üzerdi hissettin gelceğini hayatın ilk öpücüğü dudaklarda kayboldun izliyosun göz ucuyla bu çok daha güzel fantazilerinden bile o senin için artık hazinelerden biri o kadar çok sevdin ki olmaması korkutucu unutamıyon anları şevkatle dokunduğun yaşıyonuz 2 kişi düşmez hiç tebessüm paylaşıyon herşeyini gösteriyon gerçeğini alışkanlık hemde ne biçim zor olur geçimin tuvalete bile gidemezsin yoksa bebişin noldu aşıktınız kocamandı sevginiz çift değil bir olurdu iki bedeniniz zaman doldu canım benim şimdi vedalaşın başkasıyla yarın gene gelin şimdi nefretle andığın bi insan artık o belkide nötr hiç bişeycik hissetmiyon zaman geçince hiç bi acı taze kalmıyo sistem değişti biri gidip biri geliyo kaçınılmaz sondasın yandı bi kez ağzın ertesinde razısın kalmaya yalnız diyosun ki başım rahat karışmıyo bole kimse hem yıpratır ilişkiler birbirini özledikçe bi pazar akşamı çöken rehavet üstü sıcak bi çay içip mayış kanepeye düştün uyudun orda sabaha kadar üşümüşsün işte böyle bi durumda evlenmeyi düşünürsün yardım lazım hemde hiç hayır diyemeyen kavga etmek için olur eksik tuz bile neden sömürülen erkek ezilen kadınla bi çiftse yaşar gider ikisi mutsuz ve sessizce noldu aşıktınız kocamandı sevginiz çift değil bir olurdu iki bedeniniz zaman doldu canım benim şimdi vedalaşın başkasıyla yarın gene gelin |
|