Mafsal ~ Şarkı Sözleri |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mafsal ~ Şarkı SözleriMafsal - 38 Sene Anlatılacak hiçbirşey yok zaten herşey ortada tutan yok beni Hayatım 38 sene daha yeter sana aynı bir rehber gibi Gereksiz öten ritim düzensiz kalbimin en derin yerindedir Düşünceler yetersiz gelir geçen her gece gündüze dua edip Rap yapmak kolaaaay Dilin döndüğü kadar ama anlatmaktır olay Görüldüğü kadar kolay anlatabilirsin gördüğün kadar Rapler kalbime kördüğüm atar mafsal sokakta gördüğün adam Ateşte dumanda sorgular var hep ritimde kafiye taramalı makinalar Ölümde , önüm duvar Aklında ne varsa elimde var! |
Mafsal ~ Şarkı Sözleri |
11-30-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mafsal ~ Şarkı SözleriMafsal - Bombalar anlatsanda anlamam hayat benim kimse döndüremez karardan tamam sen in ben devam ederim kenardan bir yerde kalırsam hayatım kararırsa eğer orayı bombalarlar en duygusal olduğum anlarım sarkılarım sen anlat ben anlarım yarınları kalanların duyguları yarım hayalleri farksız olur kalır yalanların yarın haklı olan haksız yaşantını değiştirmek istemediğin sürece değişmiyecek hiç birşey ve kazanmıycan öylece kalıp durur yerinde sadece dinlemekte en akıllı insanların oynadığı oyundur düzmece akılda kalan sorular açığa kavuşur elbet hayat sıkıntı dolabilir o yüzden dikkat et öbür dünyaya gidiş dönüş yok evet tek bilet o yüzden yaşama iyi sarıl ve haline şükret çok çektim deme çok çekenler var okula gidemeyen var elbet kar yağarken dağlara o yalvarırken allah sen bakarken arkana her şafakla beraber umutlar kalır yarına anlatsanda anlamam hayat benim kimse döndüremez karardan tamam sen in ben devam ederim kenardan bir yerde kalırsam hayatım kararırsa eğer orayı bombalarlar dinlemeniz için yapıyorum bunu müzik değil siz başka şeyle uğraşırken dinlemeyin bizim hitap tarzı kitap gibi beyne yönelir hedef kulak olsa yapmazdım sesim iyi değil yıkarlarmı mide'mi (yook) yıkarlar seni heralde en son gasilhanede yıkarlar beni anlatırdı bir deli takılır kendi çelmesine çok zaman var gelmesine lakabını istedim (aah) vermesin be adabıyla bekledik biz onlar gelmesinler her parçada her kafiye kazınır kalbine her parça her sahibin yazılır gönlüne mafsal yine geldi akar gider kan seli belkide akciğerlerim hiphop'ın kanseri ben sana bir parça yapıyım 15 sene yaz beni hayatım şu sıralar 21 satır verse gibi anlatsanda anlamam hayat benim kimse döndüremez karardan tamam sen in ben devam ederim kenardan bir yerde kalırsam hayatım kararırsa eğer orayı bombalarlar |
Mafsal ~ Şarkı Sözleri |
11-30-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mafsal ~ Şarkı SözleriMafsal - Sen İstersen yer altı hiphop'ları anlatılırmı o zaman anlarsın rap'in over'mı game over'mı metalci ne kadar metalciyse bir rap'çide bir o kadar ametalci eminim rap'lerimde gizli özne olmak istemezsin gerçekten sinirlenseydim öyle diss'lemezdim doş kağıtları doldurup öyle beklemezdik bırak şarkıyı kayıt almanıza müsade etmezdik beni ilgilendirmiyor los angeles çeteleri yani klipler bloklar vede east coast yada west coast tek düzenli düzenleri bir hamlede boz ama gelen gider herşekilde yine biziz boss sen istersen yazarım istediğin her konuda kaz yolun sonunda yakalayıp yanına kalanı alıp yanına varıp ben istersem kalırım disslersen ayıp ben istersem yazarım istediğim her konuda yalanını yolun sonunda ayıklayıp yanına kalanı alıp onun yanına varıp sen istersen yakarım istersen yakıp yer altı hiphop'ları anlatılırmı o zaman anlarsın rap'in over'mı game over'mı metalci ne kadar metalciyse bir rap'çide bir o kadar ametalci bak yine sana yazdım herkes gibi her parçada sen olmasanda herkes bilir bu işi ben bilmiyorum herkes piri ama mafsi herşekilde tek ve merkez team'i yalan varsa yazsın haberi problemim değil mafsaldan önce uğur önce bunu böyle bilin biz değişmedik değişmiycez hiçbir zaman hep anlattık anlatıcaz gerekse rhyme yapmadan bizim tayfayı yalan etmekmi hemde bensiz şu an küba'da olan tupac kadar ihtimalsiz bizi sevmeyen herkes için (herkes için) bütün müzik dallarına hiphop girsin söylediklerim hep anlaşılsın istemem bilmediğimi bildiğimden anlat devir değiştikçe vites attım yukarı sen istersen kaçarım istersen kaçık sözlerimde karmaşıklık istemem yoo beattle yapmak için beattle yapmıyorsam öyle istemeyen dinlemesin dinlemiyo zaten ben istersem yazarım istersem yer altı hiphop'ları anlatılırmı o zaman anlarsın rap'in over'mı game over'mı metalci ne kadar metalciyse bir rap'çide bir o kadar ametalci |
Mafsal ~ Şarkı Sözleri |
11-30-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mafsal ~ Şarkı SözleriMafsal - Cameika Dün Cameika'dan geldim Bil bakalım ne getirdim Tamda parti zamanıymış denk getirdim Merlon Marley ile kanka oldum ve geldim Bir parça kuşluk çıkardı uçak şirketim Arada böyle yapmam gerektiğini fark ettim Uçağı gasp ettim partiye zorunlu indim Kusura bakmayın hepinizden özür dilerim Böyle olmasını istememiştim,vazgeçtim Tamam kabul ettim ben ruh hastası Vucut'unda ki adrenalin hat safası İzlediğim en saçma film Amerikan Pastası Açıklamam gerek Mafsal New York hastası Saçmalaması gerekir insan sıkıştığında Kalbi tekler,belki bekler Birşeyler olur yani ,birşeyler alıcas ama yok ki money Ekonomist mi olsam ne olmasam böyle olmazdı Bu kolsa benim kafam Saygılar ve sevgiler sevilmeyen adamdan Bebek suratlı bundan sonra savaşıp akıllan Akıllı dur çakıllı yolların dar Sakin ol,sevgilinle mutluluklar Katil olsam eminimki kimse durmaz Yanımda kalmaz korkularından kaçarlar Akıllı takılmanı tavsiye ederim Ve çok teşekkür ederim göstermiş olduğun saygı için Uyarıları dikkate alsaydım uyarılarla dolmazdı sicilim Ne oldu cicim kendini kaybettin Sana söylemiştim çok fazla içtin Sana hakaret ettim sende dinledin Utanmaz arlanmaz MAFSAL akıllanmaz Kafasına koyduğunu yapar aklın almaz MAFSAL |
|