Deniz Çetin - Aşık Kalacak Mısın |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Deniz Çetin - Aşık Kalacak MısınBekliyorum Hala Deli Gibi Seviyorum Gülmeni Hala Özlüyorum Içimdeki Umutla Yaşıyorum Bir Gün Beraber Olamasak Bile Ailemizi Kuramasak Bile Göreceğim Seni Biliyorum Bir Yerde Gözlerinin Gözlerime Baktığı Anda Neler Düşünürsün Acaba Senelerin Nerde Nasıl Geçtiğini Bilmeden Başkasıyla Yaşlanmana Rağmen Sende Benim Gibi Aşık Kalacakmısın Artık Hayata Atıldın Senle Işlerimiz Güçlerimiz Var Ve Büyüdü Aradaki Mesafe Adam Oldum Ben Koskoca Bir Adam Sende Güzeller Güzeli Bir Kadın Görsen Beni Tanırmıydın Bekliyorum Hala Deli Gibi Seviyorum Gülmeni Hala Özlüyorum Içimdeki Umutla Yaşıyorum Bir Gün Beraber Olamasak Bile Ailemizi Kuramasak Bile Göreceğim Seni Biliyorum Bir Yerde Gözlerinin Gözlerime Baktığı Anda Neler Düşünürsün Acaba Senelerin Nerde Nasıl Geçtiğini Bilmeden Başkasıyla Yaşlanmana Rağmen Sende Benim Gibi Aşık Kalacakmısın Artık Hayata Atıldın Senle Işlerimiz Güçlerimiz Var Ve Büyüdü Aradaki Mesafe Adam Oldum Ben Koskoca Bir Adam Sende Güzeller Güzeli Bir Kadın Görsen Beni Tanırmıydın |
|