Abluka Alarm-Çıkış |
11-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abluka Alarm-ÇıkışSavaş Verse Otur yanıma dostum, Saatleri sayalım Hüküm diyen mahkumları, varoşları analım Söz söyler dilim, sanatlara laf atalım Kırbaç bize vurdukça, mürekkebi kan yapalım Mehtabım kapalı, bu gün de karanlık Gencim vaktim var amma alamadım helalık Darbukam elimde, gecelere çalarım Söz sanata düşünce ben çoktan azarım Büyüklerim söyler hayta nerdesin selamsız, Bu dünyadan gideceğiz kalabilirsin duasız, Yaşam gönülden bir bahçe seveceğiz insanı Hey, dost gözünde olmaz hüznün hüzne ortak değilsen Bak ömürden geçti kervan yolunda çok yolcu, İki örgüçlük bir devenin üstünde biz bedevi Kumla örtülü sıcak dağın eteği Yakacaksın mehtabının ortasında kendini Ee bam bam vuracak dengi dengine Davulum, çalacak yoluma gayret Hüznüm, koca bir dağ gibi Lakin, seni alacağım ay kız Laedri Verse A2 artı kuvvetmira eşittir melankolia Kalender omza geldik cümlenin sonuna Gece gündüz demeden siz sabırla beklediniz Beklenen vakit bu gündür teşekkür ederiz (eyvallah) Hayli çetin geçti sorma iki yıllık vuslatım Cümleyi bazen tebessüm göz yaşıyla bağladım Usanmadım desem inanma şahidim odamdır Her gece yoldaş bana o harbi adamdır Göz yaşı tercüme edilseydi belki gülerdik Haber verse varlığından çağırmadan giderdik Şükür bir dosta sahip yüzüm dil maça ne hacet Söyleme dost bilmiyorlar mahlasımız ****net Ne var ne yok biz aldık anla abluka altına Kuvvet mira karargahtır imza koyduk altına Duyduğun cümleler var ya, Varlığın yokluğun, en değerli hazinendir değişmem altına Yolun sonuna geldik be nihayet Emanetimin adı süheyda hatmet Tamam düşer yolun gene üzülme Vakit gelir cümleten bize müsaade Eyvallah |
|