Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, dagobertin, fakir, hikayesi, isanın, sırrı3, şovalyelerinın

İsa'nın Fakir Şovalyeleri'nın Büyük Sırrı-3 (Dagobert'in Hikayesi)

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İsa'nın Fakir Şovalyeleri'nın Büyük Sırrı-3 (Dagobert'in Hikayesi)

İsa'nın Fakir Şovalyeleri'nın Büyük Sırrı-3 (Dagobert'in Hikayesi)Dagobert’in ailesi katledilmeye başlandıktan sonra kurtulanlar 682 de Languedoc’a gelip yerleşmiş ve izlerini kaybettirebilmek için Plantard adını almışlardı

Bu aileden olan 3Childeric’in ölümünden itibaren bu hanedan hakkında haber alınamadıBuna sebep olan etkilerinden biride Dagobert adının 17yy’la kadar kullanımının yasaklanmasıdır

742’de güney Fransa’da bağımsız bir krallık kurduktan ve bu krallığın Charlamenge tarafından vasallığa dönüştürülmesinin ardından Merovenj soyundan gelen komutan Quillem de Gallone başarısı sayesinde Gallone’in kız kardeşi ile Charlamenge’nin oğlu evlendiler
Böylece iktidar Karolenj ile Merovenjler akraba oldular

Avrupa Krallığı ideallerine mevcut iktidar ile hısım olarak varmayı planyalan Merovenjler böylece krallık üzerinde akrabalık bağını kurarak hak idda edebilecekti
Diğer taraftan 10yy’da Britanny Dükü İngiltere’ye sığınarak Planton adını aldıBöylece Plantardlar ile birlikte birde Planton ailesi de Merovenj soyunu sürdürmüş oluyordu

Haçlı seferleriyle Kudüs’e varanlardan biride Hugues de Plantard idi , kendisi Domain Düküydü ve birliklerden birinin komutanıydı
Avrupada krallık hayallerini gerçekleştiremeyen Plantard ailesi soluğu Kudüs te arıyor olmalıydı

wwwgorunmeyenkoyblogcucom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com