Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gizli, hitlerin, silahı

Hitler'in Gizli Silahı

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hitler'in Gizli Silahı

Adolf Hitler Londra'yı yok etmek için
planladığı gizli silahı 64 yıl sonra ortaya çıktı

İkinci Dünya Savaşı çıkararak milyonlarca insanın ölümene neden olan Alman diktatör Adolf Hitler'in gizli silahı 64 yıl sonra ortaya çıktı Hitler bu gizli silahını hayata geçirmiş olsaydı, İngiltere'nin başkenti Londra'yı yok edecekti Nazi diktatörü Hitler'in çizimlerini gizlice yaptırdığı yelken bombası adlı 1000 kilogram ağırlığındaki bomba, Londra'ya atıldıktan sonra pilot paraşütle atlayarak kurtulacaktı Hitler'in helikopter şeklindeki yelken bombası saatte 1125 kilometre hızla çakılacaktı Nazi mühendisleri bu şiddette bir patlamayla Londra'nın büyük bir kısmını yok etmeyi planlıyorlardı
Ama ne acı bir tesadüf ki Hitler'in yelken bombasının çizimleri, yok etmek istediği şehir olan Londra'da yarın bir müzayedede açık artırmayla satılacak

Nazi mühendislerin bu plan üzerinde hangi tarihte çalıştıkları tam olarak belirlenemedi ama çizimler 1945 yılında Berlin işgal edildikten sonra
Hitler'in sarayı Reichskanzlei de bulundu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com