Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güldemir, hayatı, kimdir, ufuk

Ufuk Güldemir Kimdir Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ufuk Güldemir Kimdir Hayatı

Ufuk Güldemir biyografisi

Ufuk Güldemir hakkında bilgi

Gazeteci Ufuk Güldemir 10 Eylül 1956 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi Türk Eğitim Derneği (TED) Kayseri Koleji'nden mezun oldu Meslek hayatına 1974 yılında Başkent ve Son Havadis gazetelerinde foto muhabiri olarak başlayan Ufuk Güldemir daha sonra Dünya gazetesi'nde parlamento muhabiri olarak görev yaptı

Türk Haberler Ajansı ve Cumhuriyet gazetesinde çalıştıktan sonra 1987 yılında Cumhuriyet Gazetesi Washington temsilciliğine atandı 1992 yılında Türkiye'ye döndü Show TV ve Star TV'de haber müdürlüğü ve genel yayın yönetmenliği yaptı Ufuk Güldemir Türkiye'nin ilk İnternet haber portalının kurucusudur Yaban TV'yi yayın hayatına başlatan Güldemir 10 Haziran 2007 tarihinde hayatını kaybetti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com