Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, kimdir, nedim, şener

Nedim Şener Kimdir, Hayatı

Eski 11-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nedim Şener Kimdir, Hayatı

Nedim Şener hayatı

Nedim Şener hapisten çıktı mı?

Nedim Şener Dink Cinayeti ve İstihbarat Yalanları adlı kitap sebebiyle 28 yıl hapis cezasıyla yargılanıyordu

Nedim şener kimdir hakkında bilgi; Ergenekon davasında evi basılarak arama yapılan ve gözaltına alınan Gazeteci Nedim Şener gazeteciliğe 1992 yılında Dünya Gazetesinde başladı 1994'de Milliyet Gazetesinde görev yapan Nedim Şener'in şimdiye kadar 8 kitabı yayınlandı

Gazetecilik örgütleri yanında sivil toplum kuruluşlarından da ödüller alan Nedim Şener, muhabirliğin yanı sıra Posta gazetesinde köşe yazıları yazdı

OdaTV davasının tutuklu sanıkları, gazeteciler Nedim Şener,Ahmet Şık, Coşkun Musluk ve Sait Çakır tahliye edildi Mahkeme suç vasfının değişme ihtimali ve tutuklu kaldıkları süreyi dikkate aldı

hurriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com