Yüzüklerin Efendisi Türküleri. |
07-26-2006 | #1 |
SinsiBekçi
|
Yüzüklerin Efendisi Türküleri.Bir yüzük attım ateş dağına tıhhggk dedi Gandalf çıhdı Frodo evde yoh dedi vayyyyyyyyyyyyy vvvvvayyyyyyyyyyyyyyy "İnanmazsan gel bu dağa bah" dedi Orglar dağda elf balkonda sallanır vay vay Şeker yemiş dudakları ballanır vay vay Atalım mı gollumum atalım mı vay vay Hobit için onbeş sene yatalım mı vay vay Rakıyı da şaraba katalım mı vay vay Öpüşürken yemek yandı ocakta Şimdiki elfler ne hoş olur kucakta vay vay Armut dalda gız balkonda sallanır vay vay Şeker yemiş dudakları ballanır vay vay Orglar dağda elf balkonda sallanır vay vay Kuyumcular yüzük işler tezgahta Şimdiki elfler ne hoş olur gucakta vayyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyyyyyyyyy Atalım mı gollumum atalım mı vay vay Hobit için onbeş sene yatalım mı vay vay Rakıyı da şaraba katalım mı vay vay Atalım mı frodom yüzüğü atalım mı vayyy vayyyy Rakıyı da şaraba katalım mı vayy vayy ******** Elfoğlu Bu yüzük senin şerefine elfoğlu O oku bir daha aaat gene at Mordor dağı duman aldı pus aldı Uzun ömrüm yüzük yolunda kısaldı (Chorus) Uruk-hai'e vuran eline kurban Allahına kurban elfoglu Ben de bu minas tirithin nesine geldim Böğürür orklar sesine geldim Bir boromir ölmüş de yasına geldim Geldim elfoğlu Gözleri pörtlek pörtlekti elfoğlu Ben de ona uyuz olmuştum gıcık kapmıştım Mordor kalesinin demir sürgüsü Tel tel saçlarının örgüsü (Chorus) Uruk-hai'e vuran eline kurban Allahına kurban elfoglu ******** Divane Ranger Gibi Aragorn: Divane ranger gibi de Dolanırım dağlarda Kız senin sebebune Yar senin sebebune Kaldım eriadorda Kaldım eriador Arwen: Baban beni Elrond‘dan da Bir kerecik istesin Eru‘nun emri ile Eru‘nun emri ile Gelinim olsun desin Gelinim olsun Koro: Al şalım yeşil şalım da Arda‘yı dolaşalım Sen yağmur ol ben bulut Gondor'da buluşalım Gondar'da bulu ********* Genç Legolas Legolas dediğin bir elven uşak, Sırtına bağlamış ok dolu sadak, Elflerin içinde birinci uşak, Eru eru deyip geçer Legolas oy oy Legolas dediğin bir küçük aslan, Pelennor içine girilmez yastan, Her elf doğurmaz böyle bir aslan, Eru eru deyip geçer Legolas oy oy Pelennor kapısını legolas açtı, Orkların cümlesi önünden kaçtı, Kelle koltuğunda üç gün savaştı, Eru eru deyip geçer Legolas oy oy ********* Bu gece bardaaa, gollum hovardaa Çalsın tefler oynasIn elflerrrrr… Lay lay lay lay top Sauron Lay lay lay lay top Sauron… Sapkınım hovardayım Yirmidört ayardayım Her gece mordordayım Lay lay lay lay top Sauron Lay lay lay lay top Sauron… ********* Penceresi camcama Rohirrim (topluca) Selam saldım Gandalfa Rohirrim (insanlar ve elfler) Elrond kızını vermezse Rohirrim (sadece elfler) Aragorn soksun Arwene Rohirrimmm (haka dansı hareketiyle insanlar) Mithrandirim aklanmış Rohirrim (sadece insanlar) Gandalf balyaj yaptırmış Rohirrim (sadece hobbitler) Sen ine değil idin Rohirrim (sadece elfler) Gandalf Sam'e hallenmiş Rohirrimmm (topluca) Beygirleri yeleli Rohirrim (beygirler) Çiçek açtı entleri Rohirrim (entler) Yeni de bir elf sevdim Rohirrim (entler ve beygirler) O da Sam'den inemsi Rohirrimmmm (bir orgy havasi) |
|