08-22-2007 | #2 |
bbk
|
ilginç bi nich seçmişsin:) hoşgeldin
08-22-2007 | #3 |
suskun
|
gerçektende ilginç bir seçim!Sitemize hoşgeldiniz umarım güzel vakit geçirirsiniz!
08-22-2007 | #6 |
suskun
|
iyiliğine kötülüğüne birşey diyemem ama nicinizi değiştirme şansınız yokSiteye kayıtlı olduğunuz ilk üyelik isminizle kalıyorsunuz!İyi günler |
08-22-2007 | #7 |
okaliptus
|
hoşgeldin 1234567 ama su linke bi bak istersen, nickinde problem var gibi geldi bana http://forumsinsicom/forum/showthreadphp?t=3776 |
08-22-2007 | #9 | |
|
Alıntı:
Sen Önce verdigin Linke göz at ondan sonra laf bana kardeim benim canım böle istedi sizene istemiyosanız silin beni bide çok cana yakın sanmıştım sizi |
|
08-22-2007 | #10 |
pesimistt
|
hoşqeLdinizz iyi forumLar :) öyLe demeyin beLki ufak bir yanLış anLaşLma oLmuştr
08-22-2007 | #11 |
fatih_k
|
bu siteden memnun kalırsın sana ii forumlar dilerim herkesde lütfen ark ın nick ine saygılı olsuntekrar hg |
|