Güzel Bir Test! |
08-20-2007 | #1 |
suskun
|
Güzel Bir Test!Sadece 2 dakikanı ayır , bak göreceksin neler olacak Şimdi bu oyunu ciddiye al ve oyun bozanlık sakın yapmaa!!!![Anlaştık mı??] biliyorum biraz sacma ama güzel ben acayip şaşkınlık içerisinde kaldım Oyunun sonunda güleceksin tabi,eğer oyun bozanlık yapmazsann onun için herşeyi ,sıra sıra okuman gerekiyo, aşağıya bakmak yok, sıra sıra Oyunun ortasında korkacaksın belki ,rahat dur ve devam et okumayaa (bir isim yazacak olursan, emin ol ki, o kişiyi tanıyorsun) Bu oyun 3 dakikanı alacak onun icin konsantra ol ve soruları duygularına göre cevaplaaa� HAZIR MISIN??????? ŞİMDİ BAŞLIYORUZZZ !!!! ÖLEYSEEline bir KAĞIT ve bir KALEM al� >>UNUTMA!!!!!! soruları sıra sıra cevapla ve sakın aşağı bakma sonra pişmaannnn olursun hızlıca bakma sorulara, yoksa herşey bozulur� ŞİMDİİİİ 1) bir kağıdı yukarıdan asağıya 1'den 11´e kadar numarala 2) 1'le 2'nin yanına herhangi bir sayı yaz 3) 3'le 7'nin arkasına değişik isimler yaz ama karşı cinsiyetten unutma, aşağıya bakma� 4) 4,5 ve 6 nın yanına isimler yaz (mesela aile veya arkadaşlarının isimlerini) 5) 8,9,10 ve 11'nin arkasina tanıdığın veye sevdiğin şarkı adlarını yaz� 6Şimdi bir DİLEK tut Tuttuysan aşağı in bakalım neler göreceksin???? >>şimdiii gelelim açıklamalara: 1) bu oyunu belirli kişilere anlat kaç kişiye anlatacağın yazdığın kağıttaki,2 numaranin arkasında yazıyor 2) 3'ün arkasına yazdığın isim, çok sevdiğin biri 3) 7'nin arkasına yazdığın isim, sevdiğin biri ama aranız olmuyor 4) 4'ün arkasına yazdığın isim, kopamadığın biri 5) 5'in arkasına yazdığın isimi çok iyi tanıyorsun 6) 6'nın arkasına yazdığın isim, sana şans getiren biri senin (luckystar'ın)=şans yıldız'ın=) 7) 8'in arkasına yazdığın şarkı adı, 3 numaradaki kişiyle ilgili 8) 9'un arkasına yazdığın şarkı 7 numara içinnn 9) 10 numaradaki şarkı sana çok bağlı (ruhun için iyi geliyo ) 10)11'inci şarkı hayatla ilgili dugularını yansıtıyorr BEN BU TESTİ UYGULADIM VE DOĞRU ÇIKTI YA SİZİNKİ???? sonuçları bekliyorum alıntıdır!
08-21-2007 | #6 |
tatia27
|
emegine saglık hemen hemen tutuyo oda durumumu genelde şarkılarla ifade ederim o yüzden galiba teşekkürler
08-21-2007 | #8 |
alselbeliz
|
evet ben bu testi daha önce yapmıştımhemen hemen doğru çıkıyotekrar paylaştığın için teşekkürler |
08-22-2007 | #10 |
_SiYaH_
|
bende daha önce yapmıştım bu testi hepsi olmasada bi kısmı doğru çıkıo :) paylaşım için tşklr