Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğumun, geçirmesini, istiyorum, tatilini, verimli, yarı, yıl

Çocuğumun Yarı Yıl Tatilini Verimli Geçirmesini İstiyorum

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğumun Yarı Yıl Tatilini Verimli Geçirmesini İstiyorum

Çocuğumun yarı yıl tatilini verimli geçirmesini istiyorum

* Yarıyıl tatilinin çocuğum için daha verimli geçmesini istiyorum Bu durumda onu sıkmadan gelişimine katkıda bulunmak için ne yapmamı önerirsiniz? MÇ/Manisa
Çocukların ve velilerin heyecanla beklediği yarıyıl tatilinin çok çabuk geçeceği unutulmamalıdır Bu süreyi, etkin kullanmak çocuğunuzun tekrar okula başlaması sırasında oluşabilecek sorunları azaltacaktır İlk üç-dört gün tatilin keyfini çıkarmasını sağlayın Daha sonra verilen ödevler için her gün belli bir saati 'ödev saati' olarak ayırın ve bu saatlere sadık kalmaya çalışın Ödev saatleri dışında, çocuğunuzu özgür bırakın Çok fazla televizyon izlemesini ve bilgisayar oyunu oynamasını engelleyin Beraber yapacağınız etkinlikleri artırın Uyku saatlerini normalden bir saat kadar uzatın Ancak gece geç saatlere kadar uyanık kalmasına izin vermeyin Tatili keyifli ve üretken geçirmesine yardımcı olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com