|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duruyorum, dönüp, geceleri, uyuyamıyorum, yatakta |
![]() |
Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp DuruyorumGeceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorum Bir süredir geceleri gözüme uyku girmiyor ![]() ![]() ![]() Yatakta dönüp duruyor ancak bir türlü uykuya dalamıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ODAYI TERK EDİN! Bu uygulama çok basit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp DuruyorumbunLarı uyguLucam:)) çok teşekkür ederim biLgi için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumaynen bende de o sorun var bu gece bende uygulayacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumevim tek odalı :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumben deneyeceğim faydası olursa yazarım :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp DuruyorumBenn sokakta kalıyorum ne yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumbenim yatağım yokk sokakta kalıyorum ne yapmalıyım bana ordan yatak yollarmısın arz ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumevet sana 5 kg yatak yollayabiliriz bu arada DoLuNaY ŞoVaLyEsİ gercekten saol içimi aydınlattın ama kitap okuyorum fakat gene uykum gelmıyor uyku hapı var evde kullansam rahat 1 gün uyurum da yapmak istemiyorum :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumuyuyorum beennn allahıma çok şükürr sizde uyuyamıyonuz hee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumaynen bende uyuyamıyorum yatakta dönüp duruyorum ama care yok sonra gözler dayanamıyo ve zorda olsa yatmaya calısıyorum offf çok kötü bişey ya bide ayaklarımada ateş basıyo onu hiç sormayın iskence gibi ayaklrımı yıkıyorum ama care neki iskence görüyorum nerdeyse ALLAH yardım etsin böyle sorunları olanlara ya çok kötü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumuykum gelmiyo ve ayaklarım çok fena yanıyo benimle aynı kaderde olan bissürü insanlar var bi care acil bu gcedemi yatanıcam ayak alevlenmesinden ya off(( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp Duruyorumarkadaşlar geceleri uyuyamamanızın bir çok sebebi var örneyin gün içinde gereyinden fazla içilen kahve ve çaylar veyat ta akşamları uyumak için bir saat belirlememeniz gibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geceleri Uyuyamıyorum Yatakta Dönüp DuruyorumBen de uyuyamıyordum geceleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|