Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinsel, hissizlik, ilişkide, yaşıyorum

Cinsel İlişkide Hissizlik Yaşıyorum

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinsel İlişkide Hissizlik Yaşıyorum

Cinsel ilişkide hissizlik yaşıyorum

* Soru: Kızlık zarımın kenarında bir yırtılma vardı, dikiş atıldı Eşimle birlikte olduğumda hissizlik yaşıyorum Acaba bu olayla ilgili midir? TY/Samsun

Toplumumuzda kızlık zarına gerçekte olması gerekenden fazla önem verilir ve onun hep korunması gerektiği, kız çocuklarının kafasına yerleştirilir

Huzursuz hissetmeyin!
Yaşamış olduğunuz kimi olaylar cinsellikle ilgili duygu ve düşüncelerinizi olumsuz etkilemiş olabilir Orgazm sorunu yaşamanızın kızlık zarı ile fiziksel olarak bir ilgisi yoktur, ancak psikolojik olarak kafanızda yer etmiş, suçluluk duymanıza neden olmuş ve size kendinizi huzursuz hissettirmiş olabilir Eşinizle konuşun, birbirinizi cinsel açıdan daha iyi tanımaya çalışın ve yatakta her zamankinden daha farklı ve hoşunuza gidecek şeyler deneyin Ayrıca bir cinsel terapiste de başvurabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com