|
|
Konu Araçları |
eşim, hoşlamadığım, sevişirken, yapıyor, şeyler |
Eşim Sevişirken Hoşlamadığım Şeyler Yapıyor |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eşim Sevişirken Hoşlamadığım Şeyler YapıyorEşim sevişirken hoşlanmadığım şeyler yapıyor Onunla mutlaka konuşun! * Üç yıllık evli bir kadınım Eşimle sevişirken bana küfretmeyi, canımı acıtmayı çok seviyor ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum Sizce bu normal mi? SF/Adana Kadın ve erkek, cinsel arzunun üst seviyesindeyken, küfürlü konuşmayı ya da birbirlerine hafifçe vurmayı tahrik edici bulabilirler Ancak her iki tarafın da bundan hoşlanması ve bunun can acıtıcı şekilde olmaması gerekmektedir Sebebini bilmek lazım! Eşinizin canınızı acıtmaktan keyif alması, tabii ki normal bir durum değildir Bu davranışının altında yatan birçok neden olabilir Eşinizin cinsel ilişkiyi erkekliğini göstermenin bir yolu olarak görmesi, zevk ve sevgi paylaşımından çok kendini kanıtlamak için sevişmesi ve kişilik özellikleri bu davranışa yol açabilir Eşinizle bu durumun sizi rahatsız ettiğini tekrar konuşun Her iki tarafın da cinsellikten farklı beklentileri olabileceğini ve ortak bir noktada buluşmanız gerektiğini ifade edin Eğer eşinizin davranışları kişilik sorunu ya da daha derin bir psikolojik sorundan kaynaklanıyorsa, cinsel terapi görmesi uygun olacaktır |
|