Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşim, hoşlamadığım, sevişirken, yapıyor, şeyler

Eşim Sevişirken Hoşlamadığım Şeyler Yapıyor

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşim Sevişirken Hoşlamadığım Şeyler Yapıyor

Eşim sevişirken hoşlanmadığım şeyler yapıyor

Onunla mutlaka konuşun!
* Üç yıllık evli bir kadınım Eşimle sevişirken bana küfretmeyi, canımı acıtmayı çok seviyor ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum Sizce bu normal mi? SF/Adana

Kadın ve erkek, cinsel arzunun üst seviyesindeyken, küfürlü konuşmayı ya da birbirlerine hafifçe vurmayı tahrik edici bulabilirler Ancak her iki tarafın da bundan hoşlanması ve bunun can acıtıcı şekilde olmaması gerekmektedir

Sebebini bilmek lazım!
Eşinizin canınızı acıtmaktan keyif alması, tabii ki normal bir durum değildir Bu davranışının altında yatan birçok neden olabilir Eşinizin cinsel ilişkiyi erkekliğini göstermenin bir yolu olarak görmesi, zevk ve sevgi paylaşımından çok kendini kanıtlamak için sevişmesi ve kişilik özellikleri bu davranışa yol açabilir Eşinizle bu durumun sizi rahatsız ettiğini tekrar konuşun Her iki tarafın da cinsellikten farklı beklentileri olabileceğini ve ortak bir noktada buluşmanız gerektiğini ifade edin Eğer eşinizin davranışları kişilik sorunu ya da daha derin bir psikolojik sorundan kaynaklanıyorsa, cinsel terapi görmesi uygun olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com