Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başladı, geri, sayım, sömestre, tatiline

Sömestre Tatiline Geri Sayım Başladı!

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sömestre Tatiline Geri Sayım Başladı!

Sömestre tatiline geri sayım başladı!

Öğrencilik yıllarınızı hatırlayın… İple çekilen tatiller, karne heyecanı… Çocuklarınıza bu sömestrda değişik bir karne hediyesi vermek istemez misiniz? Onlarla kaliteli zaman geçirmek, hayal dünyalarına biraz olsun ortak olmak, onlarla birlikte tatiller yapmak her anne babanın arzusudur şüphesiz… Eğer hala “tek varlıklarınızı” nereye götüreceğinizi, onlarla ne yapabileceğinizi düşünüyorsanız, sizin için hazırladığımız birbirinden güzel önerilerie göz atmanızda fayda var…
2010-2011 Eğitim ve Öğretim Döneminde okulların birinci kanaat dönemi 28 Ocak 2011 Cuma günü son bulacak ve ikinci dönem kanaat dönemleri ise 14 Şubat 2011 Pazartesi günü başlayacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com