Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cumhuriyeti, değişik, filmi, osmanlı, tanıtıldı

Osmanlı Cumhuriyeti Filmi Değişik Tanıtıldı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Osmanlı Cumhuriyeti Filmi Değişik Tanıtıldı

'Osmanlı Cumhuriyeti' filmi için bazı sinema salonlarında padişah fermanı okundu

Ata Demirer'in başrol oynadığı merakla beklenen Osmanlı Cumhuriyeti filmi 21 Kasım'da vizyona girecek Film vizyona girmeden davulcu ve ferman okuyan tellalla duyuruldu Filmin senaristi ve yönetmeni Gani Müjde kendi yazdığı fermanla ilgili olarak "Osmanlı bugün yaşasaydı durumunu anlattığımız için konsepte uygun olmasını istedik Duyurumuz devam edecek" dedi

“DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN! BU FİLMİ İZLEMEYENİN TEZ KELLESİ VURULA”… OSMANLI CUMHURİYETİ FİLMİ PADİŞAH FERMANIYLA TANITILDI! NASIL MI?

“Osmanlı Cumhuriyeti”nin padişahı 7 Osman, davulcu ve tellak çıkarıp tebasını, filmi seyretmeye çağırdı

Ataköy Galeria Alışveriş Merkezine gelenler, sinema fuayesinde Padişah 7 Osmanın tellağı ve davulcusu ile karşılaştılar Halkın meraklı bakışları arasında önce fuayede ardından da restoranların bulunduğu katta Sultanın buyruğunu duyuran tellak, şu fermanı okudu:

Duyduk duymadık demeyin!
Padişah 7 Osmanın fermanıdır;
“Osmanlı Cumhuriyeti” 21 Kasımda cümlealem sinemalarda!
Gitmeyenin kellesi vurula!
Duyduk duymadık demeyin!

Filmin senaristi ve yönetmeni Gani Müjde de ziyaretçilerle birlikte gülümseyerek tellak ve davulcunun gösterisini izledi Sinema salonlarının kapıları da 3 Boyutlu saray kapıları ile Osmanlı Cumhuriyeti için özel olarak hazırlandı

Film için “Bu benim kurduğum bir hayal Bu hayali seyirci de sever ve paylaşırsa ne mutlu bana! Hep diyorum; Osmanlı Cumhuriyetini ben kurdum, onu seyredecek olan sizlersiniz!” diye konuşan Müjde, “Osmanlı Cumhuriyeti”ni trajikomik bir film olarak tanımladı Müjde, “Sadece geçmişe dair şeyler değil hatta hemen hemen hiç geçmişe ait şeyler değil bugün yaşadığımız sorunlarla ilgili göndermeler bulacaksınız Osmanlı Cumhuriyetinde” Dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com