Hancock-Filmin Tanıtım Fragmanı |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hancock-Filmin Tanıtım FragmanıHancock-Filmin Tanıtım Fragmanı Yapım : 2008, ABD Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Komedi Yönetmen : Peter Berg Senaryo : Akiva Goldsman, John August, Peter Berg, Vince Gilligan, Vincent Ngo Oyuncular : Jason Bateman, Will Smith, Daeg Faerch, Charlize Theron, Lauren Hill, Darrell Foster, Valerie Azlynn, Kate Clarke, David Mattey Yapımcı : Akiva Goldsman, Michael Mann, Will Smith, James Lassiter Görüntü Yönetmeni : Tobias A Schliessler Dağıtım : Warner Bros Süre : 1 saat, 32 dk Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008 Özet Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embreyin (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar Hancockun bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır Ayrıca, bu da Rayin karısı Marynin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır Fragman'ı İzle Hancock Resimleri |
|