Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaybettiklerim, olmadan, sahip

Sahip Olmadan Kaybettiklerim Nedir

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sahip Olmadan Kaybettiklerim Nedir

Sahip Olmadan Kaybettiklerim Hakkında Bilgi

Ne kadar güzeldir içinde bir şeylerin kıpırdadığını varolduğunu hissetmek avuçlarının içerindeyken sımsıkı tutarken her ne pahasına olursa olsun koruduğun ve sahip çıktığın şeyin hayatından büyük harflerle sende kapanmayan yaralar açarak gitmesi

Oysa ne kadar sahiplenmiş benimsemiştim benim bana, bize ait şeyler var demiştimbelki ilk defa mutluluğu ve huzuru bu kadar yakından tatmıştım çok kırgınım şimdi hem kendime hem karnım da az da olsa varlığını hissettiğim bebeğime neden ben diye ağladım hep niye biz? doktorumla ilk görüşmem geliyor aklıma yüzüme bakarak her şeyin ne kadar zor olacağı ve sabır gerektirdiğini söylemesi sabır neydi peki ? filizlenen bir şeye o giderken susmak, kabullenmek mi? göz yaşlarımdan daha büyüktü yitirdiğim içimde akan yaş gözyaşlarımdan daha yoğun ve can yakıcıydı ışıkları da söndürmüştün ne yaptım bunları hak edecek bir çok soru ve yıkık bir insan bıraktın arkadandatedaviye devam ediceğim ama her seferinde bu kadar yakınlaşmışken kaybetmeye ne kadar dayanabilrim bilmiyorum artık biraz sessiz ve sakinim

Hayat bu benden aldıklarını benden çaldıklarını ne yapcak bilmiyorum yada neyin dietini ödediğimi bilmiyorum bu kadar belirsizlik içinde gözün aydın hayat benden bir şey daha aldın ama neden canımıda yanında götürdün?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com