Burcu Güneş - Seven |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burcu Güneş - SevenBurcu Güneş - Seven Ne çok şey öğrendim, az geldi sonrasında Ne çok ağladım, aldatıldım yolunda Yazdığım kaderin bildiğim başrolü bu aslında Kendime acırım, incindiğimde sana Ne gurur kalır sonunda, yeni bir umut aklımda Kendime yeminlerim fayda etmez biranda Kendim olmama izin ver, hayatımı bana geri ver, Herşeyimi aldın, bana kalan en taze şey yalnızlığım Herşeyimi aldın ama artık gitmeme izin ver Neden, seni arıyorum bittiyse Neden, vazgeçemiyorum ben senden Neden, hep affediyorum ben Seven, ben sevenim seven Neden, seni arıyorum bittiyse Neden, vazgeçemiyorum ben senden Neden, hep affediyorum ben Seven, ben sevenim seven Tesadüfen yaşanmaz hiçbirşey hayatında, Neçok değerliyiz bak allahın katında Yazdığım kaderin, bildiğim başrolü bu aslında Kendime acırım, incindiğimde sana Ne gurur kalır sonunda yeni bir umut aklımda Kendimme yeminlerim ? fayda etmez biranda Kendim olmama izin ver hayatımı bana geri ver Herşeyimi aldın ama artık gitmeme izin ver Söz-Müzik: Burcu Güneş |
|