Siyanüraltes - Gerçekler |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Siyanüraltes - GerçeklerSiyanüraltes - Gerçekler 1Bölüm Kararmakta şimdiye dek gördüğüm tüm pembeler Güvendiğim şahsiyetler birer birer gittiler Tam toparladım hayatımı çıkacaktım sahneye Baktım ki epey önceden kapanmış perdeler Gördüğümden öte bişey kalbe yalan gelir Fakat anladım ki canım gerçekler orda gizli Ben gidenle dost olmak için çırpınırken Gelenlerle zıt düşüp de zorlamıştım benliğimi Yorulmamın sebebi hep istemiştim imkansız Açık açık konuşmak yerine saklandım Gözlerinde gördüm aşkı o an başka oldu Öğrenipte gerçeği vazgeçmem epey zordu Bakışlarına yüklediğin o kaldırılmaz anlamlar Seni görmek için yattığım o kaldırımlar Bi çok seferde adın geçtiğinde dalmışım Senle ben evlenip koca bi ev almışız Nakarat İstediğin olsun al geri çekildim İsteyip de kazanamamayı bilirim Yine hayallere daldım çünkü Hayallarle mutlu olan birisiyim 2Bölüm Nerdeler, ölünceye dek olcaklar Sendeler elim kalem tutunca Sayfaları yırtıp attım bi çok kez, Saçma sonuçlarım vardı çünkü zaten Aynı denli saçma sorunlarım Dost deyip de güvendiğimin yarenimle planları Hayatı paylaşacağım şahsın kusursuz yalanları Gidenlerle anladım ben değerli kalanları Geri planda olan fakat karakterli dostlarımı Marifet değil bakıp da yapmak aynı şeyleri Ben her günümde bişey katıp geliştirdim kendimi Yanımdaydı bir yarim bir dostum ve bir ailem Yar da gitti dost da bir tek aile tuttu elimden Düştükce öğreniyorum , ayakta durmayı Yaşadıkca görüyorum ki insanlar farklı Hanginiz yanımda hanginiz önümde engelim Ben anca koyuldum yoluma eskilerimi terkedip Nakarat İstediğin olsun al geri çekildim İsteyip de kazanamamayı bilirim Yine hayallere daldım çünkü Hayallarle mutlu olan birisiyim |
|