Major Es Ömüm Takvime Küskün Şarkı Sözü |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Major Es Ömüm Takvime Küskün Şarkı SözüMajor Es Ömüm Takvime Küskün Şarkı Sözü verse1: gün geçer, gözlerim hep bugünlerde yaşlıdır bil yeter, sen gülersen kışım bana bahardır deniz durgun, lodosla eser günün tonları göçer ömür gider şimdi ssağın solun aynı mı tek bir laf ve tek bir hamle al kalem ve yaz beni yaptığım rap cemalim ve tekmeledim gafleti anlatırdım dinleseydin, esen yeller aldı seni gidişinle huzursuzum yalnızlığım sevgili saçlarımda cereyan eder bütün sızılarım oyalar beni günlerce aşka geç kalışlarım öfkem ve dertlerim hep birbiriyle çarpışır yanar yürek kavrulur ve pin parçaya ayrışır konuştum, anlatmak için her dostuma bağırdım son bir kaç gün içinde de kaç derdime ulaştım en sonunda işittiğim yar sözüyle dağıldım ve susmaktan başka çarem olmadığını anladım nakarat x2: baştan başlasa dünya, ömrüm takvime küskün çıkmaz sokaklarında ağlamaktan bıktım baştan başladım aşka, kalbim içinde tek sen çıkmaz sokaklarında yaşamaktan bıktım verse2: devirdim karşımdaki onca zorla engeli ve sevindim umutlarım siyahlarımla dengeli duvarlarından nur akar yüzünde cila kir oluklarımız çifttir biri nur ve biri kir beynimi dağıttım bugün tek kurşunla öylece mektup yazdım kanlı elle geride kalan herkese arzularda yoldan çıkar isteksizim böylece yazdım adını usanmadım sayıkladım her gece |
|