Second-Tatil Şarkı Sözü |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Second-Tatil Şarkı SözüSecond-Tatil bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir aptal çocuk yaşarmış tatil yerinde bir kıza aşık olmuş tam üç gün içinde bir adım geri atar o aaafi yerinde whoo sonumuz belli mi ki whoo yaşımız elli mi ki whoo kaçan hep fare micaaa yoruldum ben durmadım ki bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir aptal çocuk yaşarmış tatil yerinde bir otuzluk götürmüş tam üç gün içinde dünya si*inde ama yarası derinde whoo kalbim dursa ne yazar whoo sonum olsa ne yazar whoo hayat hep aynı yazar bunu ancak gönül yazar bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir şişman çocuk yaşarmış tatil yerinde kırılmış kalbi tam aaaaensekiz biçimde ağlayan biri varmış onun tam içinde whoo uyan artık oğlum uyan whoo orda var mı sesim duyan whoo kabus oldu bu son rüyan uyan artık oğlum uyan bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinden bitti günler kayboldu güneş gökyüzünden konuşmaya başladık cimbomdan fenerden gidiyoruz güneş batarken bu şehirden whoo bunlar son sözlerimiz olsun whoo yarın var diyene aşk olsun whoo herkes olduğu yerde dursun gözler yaşlarla dolsun |
|