Seyyal Taner Sorunlar Şarkısı Sözleri |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seyyal Taner Sorunlar Şarkısı SözleriSeyyal Taner Sorunlar Şarkı Sözleri Sorunlar yumak yumak Çözüm çok uzak sen açsanda Bana tuzak sonu kötü çok kötü Olcak fikirler veriyor keyif Rivayet desen muttelif kimbilir Belki biri gelir buna bir çare bulacak Ama ben inanmıyorum bir çıkış bulamıyorum O zaman dinleme beni ben bile dinlemem kendimi Uzatsam bile sana elimi tutma git düşünmeden İstersen bul baş tabirini doldurur inan yerimi Tek arzum kurtarmak seni hem benden hem kendinden Sana akıl vermek tutki vazife değil Senden ayrı kalmak istediğim sonuç değil Ama ben bile dersem sana gel önümde eğil Durma git düşünmeden fikirler veriyor keyif Rivayet desen muttelif kim bilir Belki biri gelir buna bir çare bulacak Ama ben inanmıyorum bir çıkış bulamıyorum O zaman dinleme beni ben bile dinlemem kendimi Uzatsam bile sana elimi tutma git düşünmeden İstersen bul baş tabirini doldurur inan yerimi Tek arzum kurtarmak seni hem benden hem kendinden Senle geçen günler beni arıyor Ne yapsam anlamsız oluyor sevsem bile Bitsin istiyorum aklımı kelimelerden buluyor Kızgınlık söyletiyor bunları kırgınlık Önlüyor yarınları anla beni gel dinle beni Çok seviyorum aslında seni O zaman dinleme beni ben bile dinlemem kendimi Uzatsam bile sana elimi tut düşünmeden Sevemezsin başkabirini doldurmaz asla yerimi Tek arzum sevmek seni üzmeden üzülmeden Ezmeden ezilmeden |
|