Mayonuzun Mesajı Var |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mayonuzun Mesajı VarHey kızlar koşun! Size müthiş bir haberimiz var: Ayıla bayıla aldığımız mayolarımızın dili varmış meğer! Deseni ve modeli etrafımıza mesaj veriyormuş, özellikle erkeklere tabii Erkeklerden bir rahat yok! "Erkeklerin sevmediği parfüm kokuları", "Erkeklerin sevmediği saç modelleri", "Erkeklerin sevmediği moda trendleri" diye diye onları biraz fazla mı şımarttık ne? Hata bizim, kabul! Ama ne yapalım, onlarla zevklerimiz ve renklerimiz çok farklı olduğu için başlı başına yazı konusu oluyorlar Bakın şimdi sırada ne var; mayomuz mesaj veriyormuş! Puantiyeli "Mükemmel bir karışım Kendine güvenen ama rahat, biraz klasik, biraz seksi Her erkeğin tanımak isteyeceği bir kızım!" Kalın ve renkli çizgili “Bir sürü renk ve çizgi Aynı benim gibi! Dışadönüğüm, eğlenmeyi seviyorum ve yeni şeyler denemekten korkmuyorum" Bikini ve topuklu terlik "Mayosunun altına topuklu terlik giyen bir kız mutlaka farkedilmek istiyordur ve flörtö açık biri olabilir, neden olmasın?" diyor bir genç bey Altı farklı, üstü farklı “İyi göründüğümü biliyorum ve biraz dikkat çekmenin ne kötülüğü var?" Beyaz bikini "Cesurum ve iddialıyım Görüntümle gurur duyuyorum!" Bandaj mayo "Seksi, seksi ve seksi! Kimse gözünü benden alamayacak! Seksapelimle yıkıp geçerim!" Fırfırlı "Sevimli, eğlenceli ve komiğim! İyi bir arkadaş olabilirim, samimiyim" Çiçekli "Sessiz biriyim Biraz utangaç Çok fazla dikkat çekmek istemiyorum" Klasik "Bikinim klasik bir seçim çünkü ben de klasik bir insanım Biraz sabit fikirli olduğum söylenebilir" Sportif "Spor yapmayı seviyorum, rahatlık benim için ön planda Enerjik ve yerinde duramayan biriyim Moda bağımlısı değilim" |
|