Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
blauer’den, çok, hilfiger, koleksiyon, tommy, özel

Tommy Hilfiger Ve Blauer’Den Çok Özel Bir Koleksiyon

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tommy Hilfiger Ve Blauer’Den Çok Özel Bir Koleksiyon

Tommy Hilfiger ve Blauer’den çok özel bir koleksiyon

Tommy Hilfiger, üstün performanslı dış giyimin efsanevi markası Blauer ile sınırlı sayıda üretilen özel bir koleksiyonda bir araya geliyor

Tommy Hilfiger konuyla ilgili olarak “İmzamız olan preppy tarz için her zaman Amerikan mirasından ilham alıyoruz Bu işbirliği, iki efsanevi Amerikan markasını özel bir sınırlı koleksiyonda bir araya getiriyor Blauer, 75 yılı aşkın bir zamandır dayanıklı dış giyim alanında tanınan bir isim; ben de bu klasik tasarımlara modern bir Tommy Hilfiger yorumu getirme olanağı bulduğum için heyecanlıyım” dedi

Blauer yönetim kurulu başkanı Enzo Fusco ise, “Bana göre herhangi bir giysi, gerçek gücünü kumaşından alır Blauer, hiçbir zaman performanstan ödün vermemiştir ve vermeyecek Tommy Hilfiger ile çalışmak büyük bir onur ve inanılmaz bir ilham kaynağı Kendi bireysel tarzlarımızı birleştirdik ve gerçekten heyecan verici, özel parçalar ürettik Bu giysiler, her türlü koşula uygun ancak lüks giyimin konforunu, formlarını ve tarzını yansıtıyor Her zaman vintage askeri görünümleri sevmişimdir; bu sağlamlık ve dayanıklılık hissini Tommy Hilfiger’ın klasik ‘American cool’ tarzıyla birleştirmek istedim” dedi

Sınırlı sayıdaki koleksiyonda dört ürünün her birinden 200 adet üretildi Her parçanın kendi özel numarası iç cebin üstünde deri bir etikette kabartma olarak yer alıyor İngiltere’den klasik pamuklu bir dokuma kumaşın dış malzeme olarak kullanıldığı ürünler, özgün vintage bir görünüm için elle mumlanıyor Kadın ve erkek ürünlerinin suya dayanıklı olmasının yanı sıra büyük cepleri, lüks yünlü tüvit kumaşı, süet detayları, dayanıklı dirsek yamaları ve kolda Blauer ile Tommy Hilfiger markalarının logoları dikkat çekiyor Klasik asker yeşili, lacivert ve kahverengi olarak sunulan lüks giysiler, kontrast yapan pop renklerde astarlarla tamamlanıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com